Beren47 Slm kızlar ilk bebgimde chicconun tüm setini alıp kullanmıştım ama kreminden fln memnun kalmadım bu kez mustela düşünüyorum şampuan olarak ama pişik kremi konusunda kararsız kaldım mustelanin mi yoksa bepanthol mu iyi sizce hangisini almalıyım
Civcivinannesiii Beren47 mustele pisik onleyici krem canm ben hem.mustela aldim sampuan pisik kremi olarak hemde sirf pisik icin kullanilan bisey alicam ama suan kremin adini unuttum 😂😂😂😂
ozlem6610 Beren47 ben klasik sampuan olarak dalin aldim pisik kremide sudocrem aldim herkez asiri memnundur cevremdekiler olsun baskalari olsun bide bepanthol pisik kremi ikisi
Hly06 Beren47 ben pure project markasini tercih ettim. Biraz pahali ama hassas ve egzemali ciltler icin birebir. Tavsiye ederim
Nisan_35 Kızım yirmi aylık ona Mustela konak önleyici köpük şampuan almıştım hiç konak olmadı. Temiz içerik zaten ürünleri.pisik kremi olarak da onu kullandim çok memnunum şimdi ikinci geliyor ona da kullanılan nasipse
Eslemkusun_annesi Baby mee aldım şampuanı kremi yağı bezi bütün bakım ürünlerini her kez çok memnun bende oğlumda kullanmıştım tekrar onu aldım
Beren47 ZZeynepP1903 dalın eskisi gibi doğal değilmiş ama kizim 4 yaşında dalın kullanıyorum ama yenidogan için daha temiz içerikli bisey istiyorjm
Hayal_et07 Beren47 evet 😊 kendim şampuan ve rollonunu kullanıyorum çok memnunum İnstagram sayfaları var bakabilirsiniz 😊