-Arya- Kızlar merhaba. 37+2 günlüğüz, kızım hala ters geliş maalesef hiç dönmedi. Doktor dönmezse 39 hafta içinde alırım dedi, normali denemeyi çok istiyordum 🥺 Bu haftadan sonra dönen var mı? Yada hiç dönmeyip sezaryen olanlar?
Sezensezen -Arya- yürüyüş felan yaptınızmı hiç ben hiç yürümüyorum 31 haftalığım benim kızımda dönmedi acaba yürümemekten mi kaynaklanıyor
Htc7212 -Arya- -Arya- Instagram’da Melike yoga diye bir sayfa var oradaki ters bebek döndürme hareketini yaptım bebeğim döndü
Minik1bey -Arya- Canım bende sancım ve açılmam olmadığı için mecburen artık 39+5 te sezeryan oldum ve suyum bitmişti bebişte 4 kilo görünüyor du kontrole gitmiştim öğlene sezeryan oldum 😂 Hiç gözünü korkutma hayırlısı buymuş 🤲 bende normal doğum için neler yaptım ama nasip değilmiş dedim en son artık 🤷🏼♀️ Şuan 6. Ayına girecek bebbiş doğuma dair hiç birşey hatırlamıyorum acısıda sızısıda gitti bitti. Hayırlı doğumlarınız olsun 🌸
dakpinar- Sezensezen 8,5 aydır hiç yürümüyorum ama 31. Haftada döndü 35in içindeyim hala aynı :) yürümekle alakası yok sanırım 🥰
-Arya- Sezensezen Çok yürüyüş yaptım sayılmaz ama evin içinde hiç oturmadım bu sürece kadar çok hareketliydim ama dönmedi 😒
Semiha_ Sezensezen Doğru dürüst yürümedim hiç bebeğim 20 li haftalardan beri baş geliş pozisyonunda 36+4 haftalığım şuan 🙂
dakpinar- -Arya- canım son ana kadar dönebiliyorlarmış , bir de nette falan bebeği döndürmek için bazı şeyler varmış sanırım istersn bir araştır 🥰❤️
Sezensezen Semiha_ ne güzel inşallah kolay doğum nasip olur sağsağlim alırsınız bebeğinizi kucağınıza 🙏🌸
Ayseglgirgin Ilk gebeligimde benimde dönmedi o yüzden zorunlu sezeryan oldum yürüyüşle alakası yok ben yürüş yaptıydım bakalim bu gebeligimde nasıl olcak bilmiorm:)