bsrakaradayi Kızlar selam 35. Haftadayız bi anda ayaklarımda ellerimde sanki sivri sinek ısırmış gibi şişikler çıktı çok fena kaşınıyor krem sürüyorum geçmiyor ılık duşalsam daha fena azıyor neden oluyor sizce ne yapmalıyım
Hly06 bsrakaradayi pupp olmus olabilirsin. Gebelik alerjisi diye geçiyor. Bende de tam 35.haftaya girdiğimde tipki sizinki gibi isirik gibi kirmizi kabarcıklar olusmaya basladi. Once karnimda sonra kollarim ve bacaklarım. Kasimaktan mahvoldum. Doktora gittim hemen pupp teshisi kondu ilac ve krem verdi biraz azaldı ama azalana kadar kasimaktan yaralar içinde kaldim simdi onunla uğraşıyorum. Su an 38+6 dayım. Sönüyor kirmiziliklar ama tek çözümü dogummus.
bsrakaradayi Muberenay_25 benim daha önce de oldu bende sizin gibi uyuz sandım korktum ama doktorum dediki hamilelikte hormonlar cok yüksek kandan ötürü dışarı böyle vuruyor dedi krem kulkanmıştım o sıra geçmişti ama şimdi geçmiyor kaşımayınca kalbime vuruyo 😂
Hly06 bsrakaradayi yediklerimizden degil de gebelikte yukselen hormonlardan dolayi kan seviyemiz artiyormus o da dışarı vuruyormus. Bu da cilt problemlerine neden oluyormus