gunesligun Nurdan123 bence net. İkisini de koymayın. Modern bi isim koyun bebeğe ömür boyu raht etsin
Deletedmom5545 Nurdan123 ben olsam koymam Ve ilk konuşmaya başladığımız zaman demiştim asla koymam karşıyım diye Eşim 1 2 kere şaka ile karışık söyledi bende şaka ile karışık istemediğimi belli ettim tekrar diyemedi Soyadını sen koyuyorsun adını ben koymak istiyorum diyince gaza gelip karışmıyorlar çok 😂
momeda Benimde annem rahmetli oldu eşim annenin ismini koyabilirsin diyor ama ben çok tercih etmiyorum malesef sevgi saygı isimle olmuyor içinize sinmediyse koymayın bence. Bu arada benim de kocamın adı muzaffer😂😂
Annenaz Nurdan123 Muzaffer’i başa koyarsanız sıfat gibi olur. Yani ya hiç koymayın ya da ikisini de koyun kimsenin gönlü kalmasın o zaman.
Deletedmom73711 Nurdan123 Sağlıkla doğsun yavrunuz.💖 Ömer Muzaffer olarak değilde Muzaffer Ömer olarak telafuz açısından daha güzel duruyor sanki.🦋
Gizemin-minnakI @Nurdan123 ben erkeklerde klasik isimleri sevenlerdenim.7 yıl sonra hepsi okulda asil Uraz aynı isimlerde olmaktansa Ömer hem klasik hem de gayet modern bi isim bence . Muzaffer Evet çok eski kalıyor ama yine yazdırırsınız kimliğe . Ben büyük isimleri koymaya yalan dünyada karşı değilim açıkçası . Kalp kırmaya değmez yani.
sultanc Nurdan123 eğer eşinizi kırmak istemiyorsanız muzafferin yanına modern güzel bir isim koyun. Çocuk isterse onu kullanır en azından. Hem iki kardeş arası adil olmuş olur. Ama tabi ki babanızın isminden vazgeçemeniz gerekicek eğer sorun etmiycekse
[silindi] Nurdan123 muzaffer çok güzel isim bence ben çok severim bu ismi. Muzo diye kısaltılarak kullanılınca daha hoş oluyo 😁
2-prensesannesiii patilibalik kayınpederimin ismi Kemal . Eşimde Hamza istiyordu. Öyle.birlestirdik 😂 ben karismadim🤷