Selim_Alparslan Kızlar bebeği gördük ve kalp atışını duyduk çok şükür 😍 karnımdan belli oldu ama biraz uğraştık minik nazlı olcak sanırım zor gördük hemencecik kayboluyor 😊 vajinal yoldan da kalp atışını duyduk ve daha net belli oldu boyu 2 mm miş. Fakat kızlar bebek gebelik haftama göre 1 hafta geriden geliyormuş. 7.haftaya girdik bugün fakat bebek 6 haftalık şuan . Doktor ilk gittiğimde adet tarihimi söylediğimde ( 16 Haziran ) geç yumurtlamışsın büyük ihtimal dedi. Bir sorun var mı korkuyorum ilk gebeliğim 😞
Hatunnn Selim_Alparslan canmm gec dollenme olabilir bi sorun degil sonralri bebek buyudukce tamamlaniyor zaten endise etme tadini cikaaar hayirli olsunn:)
Yas35 Selim_Alparslan Benim de öyleydi. Haftamızı yakalamamız hiç de kolay olmadı. 33 haftadayız yeni yeni haftasıyla uyumlu hale gekdik. O da çok fazla dinlenerek çok iyi beslenerek
Mihribank Selim_Alparslan benim de son adetim 19 aralık ama döllenme 7 ocakta olmuş. Yani nerdeyse 3 hafta geç dölleme olmuş o önemli değil. Şimdi 30 haftalığız ama 2 hafta önce gidiyor bebeğim 😊
Erkanur Selim_Alparslan bnmde 15 haziran banada öyle dedi peki bi sıkıntı var mı dedgmde hayr hiç bi sıkıntı yok birazck daha büyüsün haftaya görrz inşllh dedi 🙏🏽
Selim_Alparslan Teşekkürler Kızlar ferahladım şimdi . Kasığımda hafif ağrı oluyor sanki biraz böbreğim ağrıyor gibi . Bu hafta bazı kan ve idrar tahlilleri istedi doktorum inşallah iyi çıkar 🙏🏻
Selim_Alparslan Mihribank oo bayağı uzun bir hafta canım senin haberin olmamış bence 😍 Rabbim sağ sağlam versin kucağımıza inşallah 😍
Selintrkn Mihribank geç döllenmede haftası ileride mi geride mi gidiyo benimde geç döllenme dedi doktorum bir hafta geriden söylüyor hep adetime göre anlamadım bir türlü canım
YldzBiden Bende senin gibiydim canım 12 haftalık iken doktor 10 haftalık bu bebek demişti şimdi doğru orantılı adet tarihine göre sonradan büyüdükçe düzene giriyor
Mihribank Selintrkn normalde son adetim 19 aralık ama 7 ocakta döllenme olmuş gözüküyor. Yani 3 hafta geri olması lazım. Ama önemli olan döllenmenin tarihine göre gelişimi bebeğim şuan 2 hafta önden gidiyor canım😊
Melisct94 Selim_Alparslan Benimde öledi bebeğim artık yakalamaya başladı yavaş yavaş gününü korkma ☺️
Patito__ Selim_Alparslan yok cnm bir sıkıntı olmaz Allahin izniyle bende suan 11 olmama ragmen 10 haftaligim gec yukrtladim zaten eminm bekliyordum boyle olmasni ovulasyon testi kullanmistim yani hic dert etme normal gelisimi duzenli gidiyorsa sıkıntı yk demektir
Rmsk Kizlar ben uygulamadan takip ettiğimde 8 haftalık diyor ama doktor 7 haftalık dedi kalp atsiisni duyduk yani brnim anlamadığım 31 Ekim’de adet gününün ilk günü 1 hafta adet sürüyor zaten yine uygulamalar böyle hesapliyor