Tugbacelik2508 Kızlar sabahtan beri resmen yürüyemiyorum. İnanılmaz canim acıyor adım attıkça. Böyle bir durum yaşayan var mı, dogum belirtisi olabilir mi acaba
zeynepp1 Tugbacelik2508 ben bir ara çok yürüdüm 41 haftadaydık ha doğdu ha doğacak diye bekliyorduk o gün gezdim inanılmaz bir çatı agrım vardı bahsettiginz gbi artk yürğyemiyordum o gece sancım başladı sabaha doğum yaptım 😍 doğuö belirtisi olabilir
Tugbacelik2508 zeynepp1 ayy hadi inşallah sizin gibi olur da gelir bebis. Artık dayanması zor hale gelmeye başladı 🙏 bende dün çok hareketliydim baya ev temizledim sabaha karşı da bu çatı ağrısı ve acısı bu hale geldi
Busra624 Bende 34+2 deyim özellikler sabah kalkınca bacaklarımın ağrısı felaket ağrıyo bazen yürüyecek halim olmuyo sağ bacagimi çekmekte çok zorlanıyorum benim nst de sancı da cikiyo inşallah zamanında alırız yavrularımızi kucağımıza🤲
Tugbacelik2508 Busra624 benim de baslamisti özelikle geceleri ve sabahları dediğiniz gibi ama. Bugün ku çok başka hic yürüyemiyorum. inşallah zamanını bekler bebisiniz az kalmış zaten 2 3 haftaya riskli zamanı da bitmiş olucak.Amin inşallah Sağlıkla gelsinler kucağımıza yavrulamiz 😊🙏
zeynepp1 Tugbacelik2508 olabilir kuzum bende baya yürümüştüm ondan sonra oldu belki bu gece gelir bebiş🥰
Busra624 Tugbacelik2508 benimde bugün ara ara sancı geliyo korkmaya başladım açıkçası Rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🤲☺️