gage Raporu okula vermem üzerinden baya zaman geçti, mebbise işlenmemiş hala? Uygulama nasıldır, işlenmesi gerekmiyor mu acaba? Bir de bunun islenmemesi bende hak kaybına sebep olur mu?
Esmakoksal gage canım yetkililere whatsap üzerinden gönderebilirsin gönder aksi halde SGK raporu sisteme girilmezse işverene sıkıntı olabilir, senin içinde aynı şekilde ne zaman başladı raporunuz
dakpinar- gage evet hocam işlenmesi gerekiyor , ben de 35. Haftamdayım mebbiste mazeret izinlerinde analık izni (doğum öncesi) olarak görünüyor . İdarenize sorun bi
gage Esmakoksal raporu aldığım gün okula gidip teslim ettik, aslını bize verip fotokopisini aldılar ancak hala sisteme işlenmemiş.
gage Geçen hafta verdik raporu, siz verdiğinizde mi işlendi hemen acaba? Sonradan işlenebilir mi?8. Gün bugün.
gage dakpinar- sağlık izni mi mazeret izni mi olarak peki hocam? Bir arayayım okulu bugün.cok teşekkürler 🙏
gage dakpinar- bir de zahmet olmazsa mebbisinizin o kısmı nasıl görünüyor hocam nasil bir ekran var, ben mi bulamadım acaba?