Kumral60 fatmaozyon canim surekli bir agriysa git bende de agri oluyor ama yatinca olmuyor ara ara girio
Gdes fatmaozyon bugün kendini çok mu yordun ondan olabilir ama dinlendiğin halde geçmiyorsa gitmekte fayda var
Neroizm fatmaozyon kanamaniz yoksa hamileligin her doneminde kasik agrisi normal bir sey. Bence bosuna panik yapip yormayin kendinizi.
Ebrar34 fatmaozyon kanama yoksa sıkıntı değil rahmin büyüyor yukarı çıkıyor ya o yüzden oluyor bende çok ağrı çekmiştim
Selim_Alparslan Canım her ihtimale karşı git sabahtandır belli diyorsun Allah korusun ne olur olmaz . Vakit kaybetme git yinede .
fatmaozyon Kizlar hep oturdum uzandım yorgunluktan değil belki de sıkıntıdan olmuş kaç kere ağladım bugün belki ondandır
Ceylaaaan Bende dün tam 12 haftalıktım o kadar sancım oldu ki hemen acile gittim cok şükür birşey çıkmadı idrar hemogram aldılar olabilir dedi doktor idrar yollarımda enfeksiyon çıktı ama bunla kaşık varını ilişkisi YÖK dedi doktor eve geldim korkmana gerek YÖK
Ceylaaaan Sende korkma uzan dinlen progestan yazıyorlar sancı için varsa iç geçiyor ben kullandım doktor dedi günde 2 defa kullan ama ben ilk zamanlar kanamam vardı diye kullanıyorum sonra olmayınca hiç kullanmadım arada oldu kullandım bide bgun sancımvardı diye kullandım
Ceylaaaan fatmaozyon progestan al uzan ağır iş yapma geçiyor ama benim de cok kötüydü Suan cok şükür iyim
Ceylaaaan Doktor ameliyattaydı çıkmasını bekle dedi hemşireler ilaç yasın vende sonuç kagıtlarkmı alıp eve geldim pazartesi poliklinikteki doktoruma bakılıp daha detaylı konuşacam