Ocakbebegi Kızlar covid pozitif çıktım 5.günümdeyim. Tat koku gitmesiyle şüphelenip test vermeye gittim başka bir şikayetim çok yok. Hala tat koku gelmedi, siz de ne zaman geldi? Koku gelmesi için ekstra bişey yaptınız mı?
Loveis16 Ocakbebegi Öncelikle geçmiş olsun. Pozitif çıktıktan 3 gün sonra kokum gitti gittikten 3 gün sonra da geri geldi ekstra bir şey yapmadım
Seda9507 Ocakbebegi benimde 13. Günüm karantinada da valla koku yavaş yavaş bi geliyor bi gidiyor tat henüz geldiği söylenemez.
Zeynep0806 Ocakbebegi 9. Günüm hala tat koku yok malesef 2. Testi vericem pozitif çıkar diye korkuyorum
Derya2867 Ocakbebegi 27 haftalık hamileyken geçirdim yaklaşık 3 hafta oluyor yeni yeni kokuları yüzde 70-80 almaya başladım özellikle birşey yapmadım virüs beynindeki koku sinirlerini tahrip ediyor o sinirlerin onarılmasını bekleyeceksin herkesin farklı zamanda oluyor tabi bu dediğim
Ocakbebegi Seda9507 tat benim 2. Gün çok az geldi şekerli ve tuzlu şeyleri ayırt edebiliyordum hiç değilse ama koku alamamak çok kötü:(
Ocakbebegi Zeynep0806 9.günde yeniden test mi vermemiz gerekiyor? Eşime de benim pozitif çıkan 5.günümde vermesini istediler bugün onun için gidicez
Ocakbebegi Derya2867 evet ve o sinirlerin yeniden oluşması 6-8 haftayı bulabiliyormuş çok üzgünüm gerçekten:( umarım benim de o kadar uzun sürmez
Baranzeynep Ocakbebegi canım benim koku duyum bi haftada geldi eşimin karantina süreci bitti hala koku alamıyor kişiden kişiye değişiyor koku egzersiz ı yap ben mandalina kolonya kahve parfüm kokluyordum arada
Zeynep0806 Ocakbebegi 5. Günümde verdim bende elimden bulandı bana pozitif çıktım 8. Günüm bugün karantinam bitince tekrar vericem ger ihtimale karşı
YoncaD Ocakbebegi 16. Gün koku yeni geldi, tatdada tuzlu şekerli eksi aci tatlarini aliyodum sadece. Tat sanki tam olarak gelmedi hala ..