mavininkadini_95 Merhaba herkese. 13+0 olarak gözüküyorum şuan. Sorunun yemek yiyememe. Sevdiğim şeylerden tiksiniyorum koku hassasiyeti var yemek yiyemiyorum yesemde az yiyorum. Dolayısıyla 5 kiloya yakın bir kaybım oldu. Bebeğin gelişimine engel olmaktan korkuyorum. Böyle bir durum yaşayan var mı? Nasıl önlem aldınız?
Elsu26 mavininkadini_95 33+4 haftalık hamileyim toplamda 16 kilo verdim 5-6 kilosunu geri aldım kilolu hamile kaldım zaten vermem iyi oldu ama bebeğimin gelişiminde hiç bir sıkıntı yok haftasıyla uyumlu kilosu iyi yani senin kilo vermen çocuğu etkilemez korkma 😊 ama bulantı için ilaç isteyebilirsin doktordan
Aysun1981 ilk 3 ayda gayet normal bir durum. Bebek bu dönemde yediklerinizden degil de rezervlerinizden besleniyor. Yinede doktorunuza danışın, belki bulantı vs icin birsey verebilir size.
burcusami 3 kilo verdim 4 buçuk ay bulantilarla yaşadım, 5 aydan sonra kilo almaya basladim, bebek ilk aylarda anne depolarindan besleniyor, sıkıntı yapma, ben tarhana çorbası ve haşlanmış patatesle beslendim
mavininkadini_95 burcusami bende haşlanmış patates salatalık meyve tüketebiliyorum. Çocuğun gelişimine engel olmak istemiyorum o korkuttu sadece beni
burcusami mavininkadini_95 yok merak etme, 4 aylik hala bulantim devam edince doktorum az az Yemen lazım dedi, miğde koruyucu verdi, o biraz rahatlatmisti migdemi, bu arada ilac kullanıyor musun? Oda biraz rahatlatıyor