Eymen72 Gece adet sancısı gibi bı gelip gidiyordu sancılar. Sabah yataktan kalktım bildiğiniz işeme gibi suyum geldi. Geldik hastaneye 5 cm açılma var dedi doktor yatişimi yaptılar dua edin bana 🙈
yaseminky Eymen72 sağ salim alın kucagınıza inşallah 🙏🏻 kaç haftalıksınız banada dua edinn 39+3 dogamadım bi türlü bende 😒
yunusemreninannesiii Eymen72 rabbim kolay doğum nasip etsın sıkıntısız bir şekil de yavrunu kucağına alırsın insallah canım ❤️🙏
Eymen72 yunusemreninannesiii amin canım Allah razı olsun 🤲 darısı başınıza inşallah tez zamanda kucağınıza alırsınız yavrunuzu 🤲
Eymen_Enis_Ser Eymen72 Rabbim yar ve yardımcımız olsun İnşAllah canım sağ salim kazasız belasız kucaklarımıza almak nasip etsin İnşAllah 🤲🥰
Eymen72 Cilekliruyam zaten forumda takılıyordm umudumu kaybetmiştim ki gece böyle çok az adet sancım oluyordu evi dip köşe temizledim ondandir dedim. Neyse sabah oldu lavaboya gittim geldim yatağa uzandım. Bı sıcak akıntı oldu bildiginiz hafif jelimsi su ayağa kalktım bacaklarımdan aşağı süzüldü suyum öyle geldim hastaneye 5 cm açılma var dedi yarışı yaptılar
Eymen72 DenizveKumsal Cok şükür şuan kucağımda oh mis çok çektim ama değdi ve çekten 🤲 darısı başınıza inşallah 🤲
Cilekliruyam Eymen72 ay bende öyleyim inşaallah benimde olur kendiliğinden yoksa suni yapıcam dedi doktor suniden korkuyorum