_Aysgll_ GoncaClk üçüncü derken 3 kez mi kan veriyosun. Ben ilk aç karnına verdim . Sorma içeceği içip tekrar verdim 2 kez yani
Elsu26 GoncaClk bildiğim kadarıyla tekrarlaman gerekecek ama doktoruna sor belki kana karışmıştır diyip kabul eder
BabyLoveeee GoncaClk bana kusarsan sonra tekrar gelmen gerekcek iptal oluyor demişti ama sen doktoruna bir sor bence
Elsu26 _Aysgll_ içtiği miktarla alakalı sanırım ben 100 Gr içtim içmeden önce biskere içtikten sonra 3 kere kan verdim toplamda 4 kez kan verdim
viildaaannn GoncaClk aynısını bende yaşadım iğrenç Bi mide bulantısı çektim ve oldugu gibi geri çıkardım doktoruma sordum çıkardım bozuldu mu şimdi yeniden mi içicem dedim oda aç ve içtikten sonra verdiğin 2.saat önemli 3.saatin pek de önemi yok dedi
GoncaClk viildaaannn aynen canım benimde o şekilde oldu. Kendimi çok tuttum ama en son bayılacak gbi oldum mecburen kustum 🙄
HaticeBerkayBalat3103 @GoncaClk kaç Haftalıksın canım? Bide şeker yüklemesini yaptırmazsak ne oluyor biliyomusun? Ben yaptırmadım da doktorum da yaptır diye söylemedi 34+6 Haftalıgız
GoncaClk HaticeBerkayBalat3103 25+5im canım. 24-28 haftalar arası yapılıyor anne de şeker çıkarsa ona göre diyet öneriyorlar çok fazlası için insülin sanırım. Ama dokturun neden söylemedi acaba o haftalarda bilemedim 🙄