Kelebekler24 kızlar dün gece sogan kürüne başladım iştim affedersiniz beni ishal yaptı bu normal mi peki normalde soğan severim yani kokusunu falan suyunu içemiyorum ya siz ilk nasıl başladınız bi de kiste iyi gelir mi tşk ederim şimdiden 😘😍🌼
Pinpirikanne Kelebekler24 vala bnde bunu merak ediyorum tadida kötüdür nasıl iciolr cok merak ediyorum bide zayiflamaya yardimciyms zten zayifim kilo vermk istemiyorum o yziden bi türlü icemedim
Ayba1a Kelebekler24 canım ben spora giderken içiyordum 2ayda hamile kalmışım bile bilmeden 😀 ben ödem arttırıcı diye içiyordum oysa 😀
Esrabozkurtt Kelebekler24 ben içtim pco vardı soğuduğu zaman içine yarım limon sıktım çünkü soğandan kokusundan nefret ederim amca öyle içebilmiştim 15 20 gün içtim sadece sabahları sonra hamile kaldım bebek için muayene gittiğimde kistim gitmişti
isimsizhesap Kelebekler24 doktorunuza sorup içiniz lütfen yan etkilerinde yumurtalıklarınıza zarar verebileceğini çocuk sahibi olmayı daha da zorlaştıracağını unutmayın 🌸
Kelebekler24 Pinpirikanne canım inan ben hiç içemiyorum 1 su bardagına koyuyorum soğumasını bekliyorum soğuduğunda burnumu kapatıyorum hemen içiyorum bi anda
funnymummy Bende dün sabah içmeye başladım kokusu öyle rahatsız edici gelmedi bayağı sıcakken içtim ben soğusa içemezdim tuvalet konusunda birşey olmadı bana ama bilenler varsa yorum yapar
Bsrbsrrr Bende yaptım sıcakken değil sıcak ılıkken içilmesi gerekiyor , sizin gibi bir sorun yaşamadım ama ilk baslarda tadı kötü gelmişti daha sonra alışmıştım☺️
EmiliAmirli Ben çok kullandım çokta faydasını gordüm.15 gün içilmesi gerekiyor bence.Kadınlar için çok faydalı
EmiliAmirli Pinpirikanne Hayır canım zayıflamadım.Çünki yemek yemem normal değildi,çok kilo almıştım zaten.Şimdi inşAllah diyetisyenle birlikte inşAllah zayıflayacağım.Soğan zaten çok faydalı.en çokta kadınsal organlar açısından.bende böyle faydasını gordüm
Ayba1a Pinpirikanne canım ben spora giderken içiyordum 2ayda hamile kalmışım bile bilmeden 😀 ben ödem arttırıcı diye içiyordum oysa 😀
EmiliAmirli Pinpirikanne Pek hatırlamıyorum ama şoyle söyleyeyim adet görmeme 15,20 gun kalmış başladım.Adetim düzensizdi o düzeldi.yüzümde sivilceler azaldı.ve en güzeli hiç hastalanmadım
ikimelekannesii22 Esrabozkurtt bendede kist var hamile kalamıyorum denesemmi kararsızım ya soğan kürünü bir zararı olurmu acaba
Esrabozkurtt ikimelekannesii22 bence bi zararı olmaz her insanda farklı olur ama arkadaşımda kullandı o da kürden sonda hamile kaldı onunla aynı zamanda kisti vardı ilk hafta sancım oldu o da iltihabı söktü attı