demethanim Bu akşam yayla çorbası , patlıcanlı patates yemeği, cacık var bende. Sizde neler var beybiler mommyler ♥️♥️🥩🍗🥣🥗🥘🍝🧆
Calisananne25 demethanim mercimek çorbası, köfteli patates, pilav düşünüyorum ama pilavın çeşidine karar vermedim🙈 yanına yoğurt salata filan yeter 🤭
Bebiscann demethanim sabahtan başladık düşünmeye 😂 bende karnibahar ve ıspanaklı yogurt çorbası yapcam
demethanim g4mze ben de bazı akşamlarda tost domates salatalık falan yemeyi çok seviyorum ama çok kilo aldım o yüzden akşamları ekmek yemiyorum sadece yemek çorba 😁
demethanim Calisananne25 Mercimek çorbası gaz yapıyor bana yasa en sevdiğim çorba ama gaz yapıyor deli oluyorum muhtemelen emzirirken de icemicem 😭😭😭
demethanim oglusumbenimcanm kahvaltıda nesquik vardı benim 😂😂😂 o yüzden direkt akşam yemeğini dusundum
demethanim Bebiscann ıspanaklı yoğurt çorbası hiç duymadım , hemen tarifine bakiyim ben çorba çeşitlerini çok severim her türlü çorba olsun yerim içerim
UmutsuzPolyanna Dün ıspanak yemeği ve Gigi Hadid makarnası yaptım 🤣🤣 tarhana çorbası vardı o bitti bugün bi çorba yapıcam 🤣🤣 havuç tarator yaparım bide 😅
demethanim UmutsuzPolyanna afiyet olsun bayılırım artan yemekleri bir sonraki gun değerlendirmeye 😂😂 Allah’tan kocacım laf etmiyo 3 gün aynı yemeği koysam yer.
demethanim Yagmur34 afiyet olsuuun tavuktan bıktım valla her hafta 2-3 gün tavuklu biseyler.. 😭😭 yetti canıma ama çok güzel napalim ,, haşlanmış tavuğa da bayılırım bu arada 😁😁
deletedmom87894 demethanim mercimekli bulgur pilavı fırında karnabahar elmalı kurabiye diye düşünüyorum😂
demethanim Calisananne25 ay hiç sorma beni mahvediyo.. 😔 en sevdiğim corbadir bı de.. nasi özledim. Bu hafta pisireyim bari
Bebiscann demethanim bende çok seviyorum normalde ıspanak sevmeyen çocuklarım da çok sever ıspanaklı yogurt çorbasinı
deletedmom87894 demethanim iyi fikir aslında ben bayılıyoruuum elmalı kurabiyeye kaldırsam iyi olur😂doğumdan sonra kolaylık olur