Dilandemirrr Kullanan var kı kanamam oldu ama dünden beri herhangi bi sorun yok dediler kese çevresi yada bebekte falan doktorumda normalde farklı bi ilde ve ilişki yasak dedi ne kadar süre yasak vs de demedi aynı durumu yaşayan var mı
Seda5892 Dilandemirrr hamileliğimin başından sonuna kadar ilişki yasaktı ve aynı şekilde hep kanamam oldu
hygc3 ben geçen haftaya kadar kullanıyodum kanamam olduğu için şu an sadece iğne oluyorum. 12+4’deyim ilişki hala yasak 🙂
Dilandemirrr hygc3 kanamanız nasıldı peki miktarı,rengi,sürekli oldu mu lekelenme şeklinde mi kusura bakmayın soruyorum ama
Dilandemirrr Seda5892 kanamanız ne şekildeydi peki çok oldu mu,ne kadar oldu bir kere mi gördünüz sadece miktarı vs ne kadardı
hygc3 Dilandemirrr iki defa oldu bende ilk başta 10-15 gün kadar kahverengi lekelenme şeklinde. sonra 10.haftamda otururken ayağa kalktım aktığını hissettim tuvalete gittim koyu kırmızı baya kanama olmuştu ama doktor demişti ki ultrasonda hiçbir sıkıntı yok yani kanama olmasa şu halinizle hiçbi problem yok derim. kanama alanı falan yoktu. progrstan verdi vajinal kullan dedi ve iğne vuruluyorum. üç gün içinde kanamam bitti. benim gebeliğimin başından beri ilişki yasak