Rabiserkan Nermin_nur1 Benim de iki kere kalp durması sonucu 2 kürtajım var biri 6 haftalıktı diğeri 8 haftalık. Suan 3. Gebeliğim 31. Haftadayım oksapar iğne ve coraspin kullanıyorum
Nermin_nur1 Rabiserkan maşLLAH canım benimde aynı haftalardaydı umarım sağlıcakla kucağımıza alrız . Bana doktorum iğneye gerek yok dedi o yüzden hapını kullanıyorum sadece bakalım korku endişe mutluluk heyecan hepsi ş bir arada yaşıyorum🙏🏻
Rabiserkan Nermin_nur1 Bende bu haftalara gelene kadar hep bi endişe hep bi korku yaşadım hareketlerini hissetmeye başlayınca insan bir nebze rahatlıyor umarım sende sağlıklı bir gebelik geçirirsin☺️
Rabiserkan HcrK yok söylenmedi genetik test yapıldı kan pıhtılaşma eğilimi var dendi kan sulandırıcı kullanıyorum simdi basından beri
Deletedmom23234 Nermin_nur1 Başlık tam da beni anlatıyor😍🙏🏻 ilk gebeliğim de erken doğum oldu 16. Haftada, ikinci gebeliğim de ise bebek gelişmemişti kurtaj olmuştum. Şimdi ise 3 aylık oğlumu uyutuyorum yanı başımda😍😍😘😘🥳
Nermin_nur1 Rabiserkan inşAllahh hareketlerini hissedeceğim günleri görmek için sabırsızlanıyorum ikisinde nasip olmadı inşAllah bunda nasip olur ❤️
papatyasever34 Nermin_nur1 evet doktor ileri derecede değil dedi tedbir olarak kullanıyorum inşallah hayırlısıyla sağ salim kucağımıza aliriz🤲
Burcuasran1 Bir düşük, bir kürtaj. Pıhtılaşma sorunum var. Kalp atısı duydugumuzdan bu yana coraspin ve oksapar 4000 devam. İlk basta progestan da kullanmıstık sanırım 2 ay kadar. Suan 24 haftalık oglum. İnşallah sağ salim kucagımıza alırız. 😊