Duyguynrky Ahsennn baby&plus aldım park yatak e bebekten çok güzel duruyor. Bakalım doğunca kullancaz ama en rahatı park yatak güvenli çünkü
deletedmom6295 Ahsennn park yatak düşünenlerdenim. kolay kurulum gidilen yere götürülebilme fiyat fayda oranına bakınca en mantıklısı.
Bskrt Ahsennn kraft calipso elite dönenceli olandan alıcam Bej rengi çok güzel hemen yatakodamda da sırıtmaz rengi, kırmızı pembe falan sevmşyorm hiç
dolunay_6 Bebeğin odasına büyüyen beşiklerden alıcam evim küçük olduğu için anne yanı alıcam küçük ama park yatak alırdım yerim müsait olsaydı
blackberry118 dolunay_6 Bu buyuyen besilleri sirf evden kalksin diye let go da cok ucuza satiyorlar. Cok yer kapliyormus.
gonulcelen Asliiiii joie park yatak alacaktım ebebekten zamlanmış 😱 Hala indirim gibi gözüküyor ama fiyatları yukarı çekmişler.
dolunay_6 blackberry118 boyutlarına hiç bakmadım daha çok da yerim yok olmazsa park yatak alabilirim baya da yatar onda da bebek
gonulcelen Asliiiii gizli gizli zam yapmaya başladılar dolar alıp başını gidince acele etmek lazım aslında 🙄 indirim ya da kampanya vs olur diye bekliyordum sözde
muhteriz İlk doğduğunda gece sürekli kalkıp beşikten almak zor olmuyor mu park yataklarda? En çok bunda tereddüt ediyorum. Anne yanı olanlar baya küçük park yataklar da içinde kaybolurmuş gibi büyük
gonulcelen muhteriz park yatak yükseliyor ama ilerleyen aşamalarda alt kata indiriyorsun yüksek halinden bebegi almak zor olur mu bilmiyorum deneyeceğiz🤷🏼♀️
Bskrt muhteriz parkyatakların ara katı oluyor küçükken kullanmak için, yani 2 karış falan derinlik oluyor büyüynce dibe indiriliyor
Meltem123 Ahsennn Ben bitane anne yani aldım küçük beşik.odasina da büyüyen beşik aldım.geceleri yanimda yaticak malum sürekli emzirliyormus uyanıyorlarmış gündüzleri de odasinda