Nurcanatila6 Kendi bacaklarımla asılmaya gidiyorummm çok korkuyorum dua eder misiniz sağ salim alalik yavrumuzu kucağımıza 🤲🥰
Gunesim1 Nurcanatila6 Allah kurtarsın benim de sancılarım geldi hastanedeyim. Siz de bana dua edin 😊❤️
gldn065807 Nurcanatila6 rabbim yardımcın olsun hiç korkmam sadece dua et bildiğin bütün duaları et sağ salim kavuşursun yavruna 😊😊
Guney16_Enes21 Nurcanatila6 Bende kurbanlık koyun gibi günümü bekliyorum 😂 Rabbim sağlıkla yavrunuzu kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Cilek_16 Kuzum rabbim güç kuvvet versin sağlıkla gelsin yavrumuz 🤗 benim için totsuna öpücük kondur 🤗😂😂
Cilek_16 Nurcanatila6 doğurursun hemde çatır çutur hııaaağğğğğ yapıcaksın çıkıcak 😂😂 sonra bi ağlama sesi ingaaaaa ingaaaaa😂😂 o an herşey biticek 😂 anlatıyorum ama hiç doğurmadım filmde görmüştüm wrwtwtwtww😂😂
Nurcanatila6 Guney16_Enes21 gün beklemek bence daha keyifli şimdi tıpış tıpış gitmek çok zor 😁 amin inşallah kuzum 🤲
Guney16_Enes21 Nurcanatila6 Biran önce alırsınız kucağınıza bebeğinize kavuşursunuz. Benimde cuma günü doğum az kaldı ama iyice zorlanır oldum artık