Birprensbirprensesannesi Kizlar saat 12.5 suyum qeldi hastanedeyim yatışım yapıldı qeldiqimde 2 cm açılma vardı dua edin nolur saq salim kavusayim bian önce kızıma 🤲😊
sultanc Birprensbirprensesannesi hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah 🌸 öncesinde hiç sancınız var mıydı
baysmeri Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲 benimde sabah 7de dogumum var heyecandan uyuyamadım 🤭
Birprensbirprensesannesi baysmeri ins sizde saqsalim alirsiniz bebeqinizi kucaqiniza sizin sezeryan mi oluck belki siz bnden once alirsiniz bebisini kucaqiniza 😊
Mervisogretmen Ayy çok heyecanlı, Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin canım hadi maşallah geliyor sizinki inşallah. 😍 Kuzum biz de 38+1 olduk, iki gün önceden bir belirtin falan var mıydı bugün için mi geldi suyun?
Birprensbirprensesannesi Mervisogretmen bı hafta öncesinden şiddetli bel ağrısı ve kasık aqrisi vardı cnm buqnde aşırı kasılmalarım olmuştu ama suyunun qeleceqi hiç aklıma gelmedi 😊artık uzanayim dedim uzandım pıt diye ses qeldi bişey boşaldı bı baktım suyum qelmis 😂
Birprensbirprensesannesi baysmeri ins bnde o saate kadr kucaqima almış olurum ❤️sizede hayırlı doğumlar şimdiden