Minicikkiz Çok merak ediyorum nişan gelmeden sancısı olup doğum yapan var mı ? Yani illaki nişan mı gelmesi lazım
tgcasy Minicikkiz benim nişan mi geldi bilmiyorm geçen hafta anlatılan tarzda bi akıntı geldi.ilk gebeliğimde nişan gelmemişti kanamam geldi direk bunda bekliyorum nasl olck doğum
Tontikannesi Minicikkiz nişan dı su gelmesiydi olmadı hiç sancılarım sıklaşınca gittim 2 saat içinde doğurdum
Semakacan Minicikkiz herkeste farklı tabi ki benim ne sancım geldi nede nişanım gece suyum geldi sabaha doğurdum
Minicikkiz Tontikannesi Shrrr15 tgcasy Teşekkür ederim kızlar. Merakımı giderdiniz. Demekki nişan gelmeye bilir sancida direk gelebilir. 🤭 Bende hep nişan bekliyorum. Ne zaman gelir diye
Samyeli008 Tontikannesi Doğum sancısı nasıl oluyor acaba? Sağ kasığımda bi sancı var bazen artıyor bazen azalıyor ama düzenli değil böyle bir şey mi?
MerakliAnne61 Ilk gebeligim nisan geldi akinti gibi kanli tabi zaten beraberinde ilik ilik sancilarda basladi 3 4 saat sonra kuvvetlendi 2.gebeligimde suyum geldi ne sanci ne bisey sizinti seklinde gelmeye devam ederken yaklasik 5 6 saat sonra sezeryana alindim
Tontikannesi Samyeli008 kasıklardan başlıyor ama doğum sancısı düzenli giderek artırıyor öğlen 3 te başlamış tı yarım saatte 20 dakikada 10 dakikada geliyorken sancılar 5 dakikada bir gelip sıklaşınca hastana gittim gittiğimde 7cm acılmam varmış 8 gittim 10 da doğurdum
Samyeli008 Tontikannesi Peki her iki kasıkta da okuyor mu yoksa benimki gibi sadece sağ tarafta da olabilir mi doğum sancıları?
gulcan_ucur Nisanim geldigi gibi hafiften baslamisti benim daha tuvalete gidip yataga uzanmamla farklilik hemen vardi
psychologist Minicikkiz benim sancım vardı hissetmedim 10 dk da bir. Nişan gelmedi. Mecburi sezeryan olacaktım gün almıştık doktor hemen aldı .