Nurayselvii Bıçak saplanır gibi agrilar giriyor ve kalkınca yatınca cok zorlanıyorum sanki göbeğim düşecekmiş gibi geliyor kızlar sizdede oluyormu
yasolinn Nurayselvii ben ayakta kaldığımda kasıklarım yırtılıyo gibi hissediyorum oturunca hemen geçiyor el parmaklarım şişti uyuşukluk ve ağrısında uyku falan kalmadı bu kadar zorlanacağımı düşünmemiştim hiç bulantı kusmalar da cabası 🥺🥺
EbrarLinaBebek Nurayselvii canım bende 36+6 yım çok zorlanıyorum. Patlıcan karnım yırtılcak hissi hep bi ağzıma kadar dolu hissi adım atarken vajinaya alttan Bi zonklama bıçak sağlanması gibi Aygün hanıma devammı birdahaki kontrolünüz ne zaman?
Nurayselvii polyanne evet bende ağrısından duramıyorum aralıklarla ağrı giriyor yatınca biraz daha iyiyim
[silindi] Nurayselvii vücut kendini doğuma hazırlıyor artık bugün iki parça ütü yaptım hemen ağrılar saplandı.. yapmıyom iş falan yatıyom bende hep yatınca hamile olduğumu unutuyorum zamançabuk geçiyo😁😁😁
Tugceayse Kızlar 33.4 mü bacak arası rahmının sol tarafı kasık mı sayılıyor ne sayılıyor rahmimin sol tarafı 2 gündür biraz agrıyo bazen yürürken toparlıyorum olan var mı
Tugceayse Kızlar 33.4 mü bacak arası rahmının sol tarafı kasık mı sayılıyor ne sayılıyor rahmimin sol tarafı 2 gündür biraz agrıyo bazen yürürken toparlıyorum olan var mı