HakanDuyguGl Seresozge Allah heralde yardım edıyor ben ısteyken sadece çok yoruluyorum ama banada böyle seyler evde oluyor nedense
HakanDuyguGl Nuraypazarlioglu eevt valla sen deyince farkettım kızartma hep yapıyorum ben kahvaltılarda kahvaltı öle yaptıgımda bütün gün baygınlık geçiricem gibi oluyor
deletedmom203 HakanDuyguGl benimde kansılık sınırdaydı ilaç kullanmıyodum, doktorum çok kızdı, ve bu durumun bende halsizlik yaptığını farkettim, 2 aydır kullanıyorum yükseldi kan değerim halsizlik kalmadı, kan düşüklüğü halsizlik yapıyormuş
Didemalkanendik HakanDuyguGl bilemiyorum ki canm bende dr uma söyledim düşmesi sıkıntı değil çıkmasın yeter dedi ama olmuyr tabi tek başına biyere gidemiyosun
HakanDuyguGl Didemalkanendik eevr cnm benımkıde bana öle dedı dusuk olması daha iyi dedı ama sankı benı kokrkutuyor bu durumdA
HakanDuyguGl deletedmom203 cnm kan değerlerim düşük deıl geçen hafta tahlıl yaptık ama neden oluyor bana bılmıyorum
Ozcansu HakanDuyguGl ilk iki ayimda çok fazlaydı enerjim çok düşüyordu iki kere serum takıldı ve cok iyi hissettim kendimi uzun süre tabii serum etkisi gidince tekrar aynı oluyor.. böyle böyle idare etcez havalar serinledimi azcik rahata kavuşur canım insallah🙏
iremby HakanDuyguGl evet hemde 2.ayimdan beri oluyor suan 14+5iz ayakta cok duramiyorum. Hele bazen sicak basiyor o zaman cok fena oluyorum sokakta olsun evde olsun ayakta dursam bayilcam.
iremby Guldenn d vitamini eksikligim var benim doktor damla verdi ilac kullaniyorum suan onunla mi alakali? Bende de ayni durum evde ne is yapabilirim ne kendime bir yemek hazirlayabilirim bazen disarda da elim ayagim gidiyor bayilcak gibi oluyorum hemen atiyorum kendimi bir yere. Cok zor.
Guldenn iremby aynen canım bende de eksikti başım dönüyor gibi oluyordu gözlerim bulanık görüyordu bacaklarım ağrıyordu 4 şişe damla kullandım çok şükür düzeldim birde güneşe çık
iremby HakanDuyguGl ben kahvaltimi hazirlicam sabah domates peynir zeytin falan koycam tabaga peynir domates dogricam birini doğuruyorum sonra salona koltuga atiyorum kendimi yarim saat falan uzaniyorum pervanenin karsisinda sonra kalkip diger bir seyi yapiyorum 1 saatte falan anca gide gele kahvalti hazirladim. Sonra esime soledim ben hazirlayamiyorum dedim aksam o tabagi hazirlayip dolaba koydu. Ben sabah bir cay demleyip yumurta kirip 1 tane hemen cikiyorum mutfaktan. Oglen icin yemeklerimide sabahtan cikariyorum bizim mutfak cok sicak. Isınıyor oyle yiyorum.
HakanDuyguGl iremby cnm aynı seylerı yasıyoruz resmen bırını dograyıp yatıyorum cunku ellerim titremeye başlıyor bendede d vıtamını eklıgı var tek
iremby HakanDuyguGl acaba ondan mi bende damla kullaniyorum hemde bayadir. Ama herhangi bir degisiklik yok. 2.ayimdan beri boleyim suan 14+5iz. Elim ayagim gidiyor koltuğa zor atiyorum kendimi. Oyle 5 dk uzaniyimda kalkiyimda yok yarim saat falan dinlensem anca kendime geliyorum. Ayy cok zor ya Rabbim yardimcimiz olsun.
Busrak Selam canım aynı durum bende de vardı hatta bayılmıştım yemek yaparken.. hamilelikte genelde tansiyon düşüklüğü olurmuş normal demişti doktor banada