HakanDuyguGl Elim ayagım bır anda boşalıyor başım dönüyor yatağa atıyorum kendımı ara ara oluyor böle sizdede oluyormu böle seyler
Guldenn HakanDuyguGl canım d vitamini eksikliğin olabilir bende de vardı bulanık görüyordu başım dönüyordu biraz yürüsem bacaklarım ağrıyordu
Elifismaill Bende o haftalar öyleydi mı sim di biraz daha azaldı sıcaklar da çok etkilemiştir serin meyveler bol su iyi gelir geçmiş olsun 😇
HakanDuyguGl Nuraypazarlioglu hep yatıyorum kalkıyorum bıraz iş yapıyorum dıyorum tam bırsey doğrucam ellerım tutremeye sankı canım çekılmeye baslıyor
Elifismaill HakanDuyguGl Allah sabır versin herkese. Bende herşeye yoruluyor hemen birakiveriyorum bayram geliyor nasıl olcak bakalım 😊
Nuraypazarlioglu HakanDuyguGl bendeo haftalardayken kizartma yaptigimda tansiyonum dusuyordu bideac kaldığım zmaan. Gerçi şimdi de oyle aniden acıkıyorum tansiyonum dusuyor😁
iremby Guldenn d vitamini eksikligim var benim doktor damla verdi ilac kullaniyorum suan onunla mi alakali? Bende de ayni durum evde ne is yapabilirim ne kendime bir yemek hazirlayabilirim bazen disarda da elim ayagim gidiyor bayilcak gibi oluyorum hemen atiyorum kendimi bir yere. Cok zor.
HakanDuyguGl deletedmom6295 baktırdım cnm sadece b 12 ve d dusuk çıktı ılaclarını kullanıyorum 2 haftadır ama daha kötüyüm kullandığımdan berı
Bskrt HakanDuyguGl bende 14. Haftadayım özellikle akşam 6dan sonra çok düşüyor tansiyonum ve baş ağrısı yapıyor,ayaklarımı kaldırıp yatıyorm yoğurt yiyorm iyi geliyor Hatta şuan da düşük tuzlu ayran içiyorm 🤦♀️
Rabia1511 HakanDuyguGl benimde çıkıyordu yinede doktorunuza söyleyin şuan tansiyon yüzünden erken Doğum olucak tabi ki belki düşmesi farklıdır ama yinede ihmal etmeyin
HakanDuyguGl Rabia1511 evet düşmesi çıkmasından iyi dedı doktorum ama bu kadar dusmesı hıc iyi deıl gibi gelıyor bana baygınlık geçirecek gibi her an
Sinem35 Doktoruna bir danış istersen herhangi bir vitamin eksikliği olabilir bunlar tahlil yaptırıp baktırmakta fayda Var
HakanDuyguGl Sinem35 yaptırdım cnm tahlıl d ve b12 dusuk bır haftadır ılaç kullanıyorum ama daha kötü oldum
Guldenn HakanDuyguGl damlamı verdi canım ben damla kullandım 4 şişe çok şükür geçti bir de 12 de biraz güneşe çık d vitamini güneşte oluyor