Nurayselvii 35 haftaliğim uçları yıpranmış baya , kestirme bekle diyenler var hurafeler hep işte 😁sonra hiç zaman bulamam gibime geliyor zaten bir gidiyorsun 2 3 saate yakin cikamiyosun
ikiprensesannesiii Nurayselvii ya ben de çok istiyorum da fotoğraflarda falan uzun saç daha iyi çıkar diye kestirmiyorum 😂
Zeynepnurr Nurayselvii hürafeden başka birşey değil canım kestir gitsin ben 2 kere kendim kestim😀 Saç mı ömür biçiyo sanki allah ömür verdikten sonra gerisi boş
Ezgileta Nurayselvii bana da dediler kestirme hamileyken saç kesilmez diye 😀 ben doğuma kadar daha güzel uzasın diye gittim 12 haftalıkken kestirdim. Hiçte bişey olmadı gayet güzel de uzadilar 😀
Ozlemyvz Nurayselvii ben 7 haftalıkken kestirdim şimdi 16 haftalık hamileyim. Hurafe bence kestirin gitsin
Nurayselvii ikiprensesannesiii bende ilk sonra kestiririm diyordumda çocuktan sonraya bırakmadım zorlanırm diye canm 😁
cukulataannesi Nurayselvii 1. Trimesterda kestirdim valla. Vitamin kullanmaktan saçlarım kudurmuştu. Hem kısalttım hem araçlardan aldırdım. Çünkü aşırı sıcak ve nemliydi havalar. Uyurken terler boynum tutulurdu😬