Esraozcn61 Haftadayız bebek makat pozisyonunda kafası göğsümün orada acaba ne zaman döner bilginiz var mı? Birde kaçar kg aldınız hamileliğinizde ben 32. Haftada toplam 13 kg aldım ve çok kafaya takıyorum bu durumu 😕🤭
dakpinar- Esraozcn61 benimki 32 de doğum pozisyonu aldı canım 35. Hafta içindeyim şu an . 8 , 8-5 kilo arasındayım kg olarak
Ece003 Esraozcn61 24. Haftada baş aşağı duruyor doğuma kadar değişir mi 🤔normal doğum istiyorum baş aşağı kalması gerekiyor 🤣
_yagmurcuum_ Benimki 35de baş aşağı dönmüştü ama tam dik durmuyor hafif çarpraz bir pozisyonda şuan 36+6 olduk ayrıca 16kg aldım çok kafaya takma doğduktan sonra her şekilde veririz ben öyle düşünüyorum yemeye devam 😂👌🏻
Neslihan_aydn13 Esraozcn61 33+5 günlük hamileyim 13 kg aldım 😬 çok da kilo almak istemiyorum aynalara küstüm resmen 😂 5 gün önce kontrole gittiğimde bebeği sordum pozisyonu nasıl diye kafası sağ altta dedi şuan baş aşağı olsa gerek döner mi sürekli onuda bilmiyorum😂😂😂 çok hareketli çünkü
Esraozcn61 Neslihan_aydn13 aynalara küsen tek ben değilmişim teşekkürler yalnız bırakmadığınız için 😀😀
Ozlem2904 Esraozcn61 dr um 30.haftada bebek bas asagi demisti ama kanala girmemis henuz. Youtube da elcin demirelin egzersizleri var onlardan yapiyorum o sebebten dönmustur benimki belki. Suan 33.haftmdayim 9kg aldim
unemere Esraozcn61 ne zaman döner bilemiyorum ama uyarmak istedim bebeğin başı aşağı dönmeden squat yapmayın yoksa makat geliş olarak yerleşir. Sağlıklı doğumlar diliyorum 🌸
Esraozcn61 Kumru_ benim de bilgim yok makat doğumu zor oluyor normal doğum olursa dikiş oluyor fazladan o yüzden hareketleri var 33-35 de yapılıyormuş deneyeceğim bakalım 🤷🏻♀️
Kumru_ Esraozcn61 Hatta normal doğum yaptırmıyor doktorlar. Makat olunca sezaryen oluyor. Hayırlısı olsun bakalım ☘️
Esraozcn61 Kumru_ yaptıranlar var ama herkes cesaret edemiyor ilk popo sonra bacak sonra kafa çıkıyor ama dikiş çok oluyormuş umarım düzelir 🤷🏻♀️