Eusluu Şuan 37+4 deyim ve alt tarafım yürürken veya yatarken sağa sola döndüğümde fena ağrıyor sizde durumlar nasıl
Ayseela7 Eusluu 37+1 kasılmalarım oluyor, on dk sağ ya da sol tarafıma uzanamıyorum göğüs altında batma oluyor oturuyor yatıyor pozisyonundayım uyku da bir haftadır yok desem yeridir
efesmom Eusluu bende aynı durumdayım yürümek hatta sağdan sola dönmek büyük eziyete dönüştü 😕 bende 37+4 üm 🥰
Papatyaa38 Eusluu bende 37 +1 im kasılmalar oluyor yürürken kalkarken kasıklarım bikini bölgem aşırı agrıyor uyku falan kalmadı artik biran once sagliklica gelse bebisler 😊
F_ATMA Eusluu aynen bende de öylr oluyor çok zor 🤦♀️bende 39 +0 haftalık hamileyim boğazım hala yanıyor Bi türlü geçmedi boğaz yanması aşağı çok fazla baskı yapıor ayrıca sürekli lavaboya gidiyorum 🤷♀️
Asenginn 40+4 hıc gelmeye nıyetımız yok inşallah 2gun sonra sezeryan olucam ama artık kasılmalar uyuyamamak yordu beni 😶
sltn011 Asenginn bende 38 haftaligim cumartesi gunu sezeryan doguma giricem insllah sonda dan tedirginim 🤦♀️
Zeyzeynoo sltn011 bende Cumartesi günü sezeryan olucam Allah’ın izniyle sağ salim alalım kucaklarımıza bebişlerimizi inşallah Allah yar yardımcımız olsun 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
efesmom Eusluu yok banada 38 de yapıldığını söyledi ama zaten doğumum sezeryan olucak o yüzden yapılmaz galiba 🥴
Papatyaa38 Eusluu o baskı iyce artıyor zaten sonlara dogru gidiyoruz allah bi avazda dogurmayi nasip etsin hepimize
Eusluu efesmom Cuma’ya randevu aldım bakalım inş açılma vardır bi ıkınmada doğsalar sezaryendende korkuyorum normaldende korkuyorum 🤷♀️🤦♀️
efesmom Eusluu İnan bende aynı durumdayım aklım gidiyo nasıl olucak diye ama mecbur bi şekilde çıkarıcaz bu bebişkoları 😂 Allah hepimize çiçek gibi doğurdum diyebilmeyi nasip etsin 🤲🤰🏻
Guney16_Enes21 Eusluu 37+3 yürümek oturup kalkmak hatta yatmak hepside çok zor geliyor. Bel ağrısı çok fazla olmaya başladı
Ayseela7 sltn011 öyle bende kendimi teselli etmeye calısıyorum😊 sağlıkla doğarlar inşallah günleri saya saya bitiremedim