Busragunayy kızlar adet gününe 9 gün var ama mide bulantım var erken hamilelik belirtisimidir sizce şimdiden olur mu bilen var mı acaba
Melikeakarsu Busragunayy herkeste değişiklik gösteriyor ama bnde iki hafta öncesinde asiri bel agrisi göğüs agrisi oldu
Pinpirikanne Busragunayy canm olsa bile daha adet dahi geçmeden bu kadar erken mide bulantısı olmaz bnce 7 haftadan sonra rahatsz edici şekilde başlıyor çoğunlukla mide bulantısı…sen ya mideni usutmussndr dokunacak bsey yemiş olablrsn yada psikolojiktr bu kadar erken mide bulantısı gebelik belirtisi olmaz bnce… Ama ins vardr gebelik dilerim 🙏💜
Nermin_nur1 Busragunayy canım ben ovulasyon takibi yapıyordum yumurtlamayı gördüm değerlendirdim sonra iki üç sonra çatlama gördüm çatlamanın üstünden iki gün geçti ve kasık ağrım başladı ben ay sonu adet olucam sandım ama şu an hamileyim yani diceğim şu ki kasık ağrısı erken belirtilerden birisi bence
Busragunayy mide bulantısı hergün oluyor geçmiyor rahatsız edici boyutta değil ama hep bir açlık hissi var garip
Sevam86 Benimde adetim 6 gün gecikti kasiklarim Sancar gibi oluyor bazen midem ağrıyor karnım belimde ağrıyor sabah bi test yapicam inşallah sende hamilesindir canım rabbim herseyi gönlüne göre versin ♥️
Sevam86 Sagol canım rabbim bebek isdeyen her annenin kucağını boş bırakmasın hayırlı haberlerle geliriz eyer hamile olursan bizede yaz tamammi merak ediyoruz 🥰♥️💋