Kader4480 Bende sunizit var toplamda 4 gündür çekiyorum bugün doktora gittim hamile olduğum için parol serum taktılar eğer tekrar sunizit tutar ise minoset icebilecegimi söylediler Hamile iken minoset kullanır mı?
Sulee55 Kader4480 parol /minoset aynı ilac zaten canım kullanabilirsin zaten başka ağrı kesici içemiyorsun malesef gebelikte kullanılan ilaç sayısı çok az
Kader4480 Sulee55 çok kötü tutuyor ve yataktan kaldırmıyor daha 4 haftalık gebeyim daha mutluluğunu yaşamadım sunizit için doğal yöntem var mi
Sulee55 Kader4480 gebelikte doğal yöntem olarak ne yapılabilir ona ben de bakicam çünkü benim de baş ağrım çok tutuyo bu aralar parol fayda etmiyo .. bı de parol/minoset üzerine dikkat et ‘plus’ olmasın o gebelikte yasak
Miniqimm160821 Kader4480 Canım eğer dayanabilirsen iki diş sarımsağı soyup birini bi burun deliğine birini diğerine basıp yarım saat bekleyip sonra lavaboda çıkarıp sinüzit in akmasını sağlıyorsun denenmiş haftada iki kere doğal olarak yapabilirsin haberin olsun
NeseA Miniqimm160821 ayy gerçekten mi bende de sinüzit var bende gribim çok başım ağrıyor yapicam bunu ilaç kullanmak istemiyorum 😘😘
ressamistanne Minosetin etken maddesi ile parolün etken maddesi aynı. Parasetemol. Yani içilir. Ama parolden farkı var mı etkinlik konusunda bilemiycem