Mervesmsek22 yaseminarasays 20.haftamda detaylı ultrosonda öğrendim erkek ama aşırı hareketli o yüzden öğrenemedik
eecemce yaseminarasays özel doktor ama tam odaklanmıştı sanki sonra öksürdüm poposunu döndü 😣 ama yine de vardır tahmini beni merakta bıraktı şimdi beklicem bi ay daha
yaseminarasays eecemce evet o bekleyiş biraz zor gerçekten bende bir ay geçse de gitsem öğrensem diyorum :)
yaseminarasays Mervesmsek22 büyüdükçe daha fazla hareketleniyorlar ilkinde karnımda bir sağa bir sola gidiyordu hep videoları durur :)
Mervesmsek22 yaseminarasays bende 22 haftanın içerisindeyim şuan çok hissediyorum artık başkası elini koyduğundada hissediyor
Mervesmsek22 yaseminarasays aynen sürekli konuşuyorum akşamları eşimde sürekli konuşur onada çok tepki veriyor🥰
Funda19 yaseminarasays 14+2 günlükkn erkeğe bnzetti canım ama kesin demedi ne kadar doğru çıkar bilmiyorum haftaya özele gitcm o zaman belli olur kesin inşallah😊
yaseminarasays Funda19 git bence de merakını gider bende gelecek ay inşallah sayılı gün çabuk geçer diyorlar ama geçmiyor sanki :)