turefb yaseminarasays 12. Haftamda kıza benziyor ama biraz daha bekleyelim dedi, 15+4 te kesinleşti erkek dedi 😅
Sulee55 ozmus ayy ben de 12.haftamdayim erkek daha erken gorunuyormus heyecanla bekliyorum ne zaman goruncek diye🥰
yaseminarasays Melisagncm Allah analı babalı büyütsün canım size de vatana millete de hayırlı evlat olmasını temenni ederim :)
yaseminarasays turefb o 3 haftalık zaman diliminde alışveriş yaptın mı doktor bana ilkinde erkek der demez elbise almıştım 😜
turefb yaseminarasays hayır yapmadım, özellikle tembihledi doktorum sakın alışveriş yapma diye 😅 ben de yapmadım tuttum kendimi 😅
Sulee55 ozmus evett gerçekten öyle sağlıklı olsun diyoruz ama cinsiyet meraklandiriyo insanı yine de ☺️
SerraveAnnesii Haftada kızımız olacağını öğrendik 🌸 ondan önce doktor tahminde bile bulunamadı hep kapatıyordu 😂
yaseminarasays Sulee55 amin canım hayırlısı olsun bizimkiler bugün meraktan bıçak makas testi yaptı 😁
UmutsuzPolyanna 14 de kız denildi daha sonra 15 den 17 ye kadar çıkıntı var denildi sonra çıkıntı küçüldü kız olduğu kesinleşti 🤣🤣
SerraveAnnesii yaseminarasays Evet ya bizimki çok nazlı 😂🙈 detaylı ultrasonda yüzünü görmek için kaç kere gidip geldim kafasını en aşağı gömmüştü çıkarsın diye ne uğraşlar verdi doktor 😂