Bebegim_2021 Kızlar 32 haftalık hamileyim 4 5 defadır bebeğim oynarken karnımdan cıt diye ses geliyor varmı böyle olan cok tuhafıma gidiyor sanki eklem sesi gibi ilk gebeliğim değil ikinci gebeliğim
secoz Bebegim_2021 eklem sesleriymiş benim de oluyor🤭🤭 mesela vajinamın tam üstüne sanki damarlar vuruyor gibi oluyor oraya vurunca sanki bi yere sürtüyormuş gibi ses geliyo çıtır çıtır sürtünme sesi 🥴
Adile2727 Bebegim_2021 bu durumu tam olarak bende yaşıyorum günde bir defa oluyor bebek hareket edince benimde tuhafıma gidiyor nasıl olur karnımdan mı geldi bu ses diyorum 😬😅
Mom3834 Bebegim_2021 benimki sürekli çıtır çıtır :)) eklemlerinden geliyor ama başka ses duyulmuyor malesef :))
Msl_ege Bebegim_2021 eklem sesi bebişin. bende de olmuştu 😂😂 ne olduğunu öğrenene kadar aklım çıkmıştı 😂😂 hayta eşim bile duyuyordu .
Bebegim_2021 baysmeri tövbee ciddimisin kız nasıl duyuyoruz Allahım sen büyüksün ee başka sesleride duyabiliriz hıçkırma gibi 😆 annem daha doğmadan eklemleri cıtlıyor
Bebegim_2021 Adile2727 ay cok tuaf ya bende birine söylersem inanmaz diye diyemiyordum şimdi yine oldu sorucam artık dedim, 😁
Adile2727 Bebegim_2021 aynen şimdiye kadar bende kimseye söylemedim inanmazlar diye 38 haftayı doldurucaz 2 gün sonra hala oluyor ama 😅
Bebegim_2021 Mom3834 ya duyulmasın zaten insan bituaf oluyor yani ben cok tuaf oldum kötü bişey değilmişya cıtlasın bakalım 😁
Bebegim_2021 Tusel herkezde olmuyormuş canım seninki normal olan bizimki normal değil ilk gebeliğimde benimde olmadı 🤷😁
Bebegim_2021 secoz evet ya bide benimki maşallah cok hareketli top gibi oluyor bu aralar Bi tarafa toplanıyor sonra cıtırdıyor 😆🤷
Cotanakk Ay çok tuhaf ben yaşamadığım halde yorumları okuyunca bi tuhaf oldum ne demek karnından çıt çıt ses geliyor 😅🤭