Nesra Tatlişler herkese selam🤗 bir kaç marka arasında kaldım hem bebek arabası hem araba koltuğu vs olsun istiyorum ve en önemlisi hafif olsun istiyorum siz hangi markalar aldınız , hangisini tavsiye edersiniz ? ❤️
SayeMom Nesra baby plus galaxy aldım travel sistem suanlık guzel goruluyor zaten travellerin hepsi +10 kilo üstü hafif istiyorsan bastona bakmalısın bana göre hepsi ağır helede cocukla olunca henuz kullanmak nasip olmadı bakalım🙂
Nesra SayeMom canım travel sistem kimse önermiyor daha sebebini anlayamadım ama kilo olaral baktım araştırdım biraz 11kg aslında çok hafif değil yorumun ve zamanını ayırdığın için çok teşekkür ederim 😍❤️
Gunesim1 SayeMom ben kraft onyx travel sistem aldım 8 kg. Çift yönlü kabin tipler bastonlar kadar da hafif. Puseti de armour serisiydi oto koltuğu da oluyor
Nesra diamond2635 canım teşekkür ederim baktım bu modelede ama 15kg kadar taşıyabiliyor travel sistem pek düşünmüyorum ❤️
Sule_20 Cybex GB qbit travel düşünüyorum 4 teker süspansiyonlu 7.8 kg ağırlığında katlandığında travel sistemlere göre bayağı küçük
Nesra Nurklc38 canım çok travel önermedi cevremdekiler vaktini ayırdığın için çok teşekkür ederim ❤️❤️
Brfant22 Kraft onyx aldım tipine bayılmadım ama denediğim en hafif arabaydı kolay kapanıyor kapanınca küçüçük oluyor bunları düşününce işlevsellik ön planda oldu
Nesra Elfs aklımda kalsın buda dediğin gibi çok hafifmiş çok teşekkür ederim vaktini ayırdığın için ❤️
Sule_20 Elfs henüz ben de almadım ama tekerlekleri normal büyüklükte arka tekerlekler hatta daha büyük farklı bir ürüne bakıyor olmayasınız
AyseNurakkbk Tommy baby kabin boy aldık bizde 7,5 kg sanırım ve katlanınca küçücük oluyor fiyatıda çok uygundu travel sistem için çevremdeki herkez pişman olduğunu söyledi çok büyük arabada çok yer kaplıyor diye bir sene geçmeden üstünden baston aldılar
Sule_20 Ben önce Pockit Plus Kabin Boy olan arabayı almayı düşünüyordum ama 8 teker oluşu sarsıntıyı çok hissettiriyormuş ayrıca süspansiyon özelliğininde olmayışı Bir de tam yatışının olmayışı vazgeçirdi tek güzel tarafı katlandığında çok küçük oluşu ve de hafif oluşu
Nesra Valeria cybex öneriyor herkes ❤️ Galiba cybexin travel sistemli bir setini tercih edecek gibiyim 🙈😂