hasretvarol Sibelosman Hamilelikten önce aşşşşşırı tatlı düşkünüydüm hamilelikte tuzlu düşkünü oldum bir dünya tatlısı kızım oldu :)
Buket_dadas Sibelosman erkek kuzum🙈🥺🥰ilk 4 ay eşkiydi simdide tatlı manyaklıgı var bende anlamadım 30+hafta 4 günlük olduk bu arada🙈💓💓💓🧿🤱
Sibelosman Hst_sena son cümleniz gerçekten çok güzel 👍🏻 ama gerçekten dediğiniz gibi birazda isteme bağlı önceden nasılsa bence hamılelıkte de öyle olıyor
Sibelosman hlalclk- ya internette bi yerde tatlı yediğinizde kız oluyor ama bence hamılelikte mide rahatsızlıkları turşuya eksıye ihtiyaç duyuyor 😂
hlalclk- Sibelosman valla bilmiyorum onu hiç araştırmadım öyle şeylere de pek inannmam 😂benim bebeğime ilk erkek sonra kız dediler 😂 bakalım hayırlısı olsun hepimizin hakkında 🥰
Teadora Sibelosman böyle şeylere inanma canım 😘 kültürümüzde çoğu şey malesef batıl inançtan başka birşey değil
Sibelosman Sdadmrbas 😂😂😂😂 bende hiç mandalina sevmıyorum ama hoşuma gidiyor suan cinsiyet daha bılmıyoruz 😂
Sevinc-Berke Sibelosman Bencede öyle canım her insanın hamileliği farklı oluyor fazla inanmamak lazım 😊
Hllnr34 Sibelosman çok merak ediyorum herkes kız diyo tatlı yiyemiyorum ekşi yiyince de kız diyorlar hep