Papatyam__ Sibelosman hayatımda yemediğim tatlıyı bu uc ayda yedım oglum olcak nasıpse😂😂 kızımda da dondurma yesem bıle kusardım öyle eksı tuzlu seyler yedım onda da kızım oldu😂😂
Papatyam__ Sibelosman aynen bencede 😂😂 kızıma hamıleyken 6.aya kadar kustum bu bebekte 9.haftanın basında hemen kesildi kusmalarım birbirinden cok farklı ıkı gebelık yasıyorum valla😂
Bttlll Sibelosman full acı ve baharatlı yiyorum cinsiyeti erkek 25+3 😁 galiba bu tatlı-ekşi tezi tutmuyor artık 😁
SumsavMah Sibelosman yok canım hiç alakası yok ben turşu çok severdim şimdi yiyorum ama bazen midem bulanıyor .tatlı çok yiyorum ama kızım olacak Allahin izniyle oğlumda farkı bunda cigkofte aserdim hep
Sibelosman SumsavMah rabbim evlatlarımıxı bizlere bağışlasın işin böyle espiri yönü aslında sağlıklı olsunlar ınsallah ❤️
Burcukorkmaz incisu benim de öyle bana diyorlar işte ne yiyorsun ona göre cinsiyet tahmini edelim diye bende diyorum benim ki belli değil bir kase bol ekşili salatanın üzerine bol çikolatalı bir kase muz yiyorum varın siz tahmin edin 😂😂
Hllnr34 Sibelosman çok merak ediyorum herkes kız diyo tatlı yiyemiyorum ekşi yiyince de kız diyorlar hep