Sibelosman Kızlar gebeliğinizde ekşi mi tatlı mı yediniz. Bebeğinizin cinsiyeti neydi merakımdan soruyorum 😂 Ye tatlıyı doğur atlıyı, ye ekşiyi doğur Ayşe’yi" doğru mu 😂
Sevdiyebicer Sibelosman kesinlikle doğru değil ben hamileliğimin başından beri genelde ekşi yiyorum bebeğim erkek ❣
Sedefege Künefe ve turşuyu, sonra da dondurma ve turşuyu 🤮🤮1 dk ara ile yemiş biri olarak oğlum oldu 🥰 düşündükçe midem bulanıyor hala o neydi öyle 🤣
Burcukorkmaz incisu benim de öyle bana diyorlar işte ne yiyorsun ona göre cinsiyet tahmini edelim diye bende diyorum benim ki belli değil bir kase bol ekşili salatanın üzerine bol çikolatalı bir kase muz yiyorum varın siz tahmin edin 😂😂
Sld-kocbay Ben kızımda ekşi yedim mayhoş seyler cok hoşuma gitti 🥰 ama suan 11+4 deyim acı olan her şey cok seviyorum ne tatli istiyor canım nede ekşi hatta ekşi olan hiç bir şeyi yiyemiyorum
Sibelosman Sevdiyebicer acaba ekşi mideyi rahatlatıyor hamişlerde bolca yedikleri için aslında cinsiyet degil
BerayAzra Sibelosman Bende tam tersi oldu. Kızımda hep tatlı yedim. Şimdi oğluma hamileyim tatlıyla aram iyi değil. Ekşi ve tuzlu yiyorum😀
SerraveAnnesii Hamilelikten önce de tatlı çok yerdim hamileliğimde de çok yedim 😂 18 haftalıkken kızım olacağını öğrendim 💖😂 ekşiyle tam tersi hiç aram yokk
Esmaonur Sibelosman tatlı çok severdim normalde ama hamilelik başladığından beri ekşi şeyler yemeye başladım oğlumuz olacak inşallah 🌸
viildaaannn Sibelosman aşırı çikolata düşkünü biri olarak çikolatadan tiksindim kokusuna tahammül edemedim şu Bi aydır yiyorum 27+3 kızım oluyor
bebeklibirisi viildaaannn ben de öyleyim valla. Hamilelikten önce sabah kahvaltım bile bim pastasıyla olurdu hatta kuzenim doğum günü vardı hamile olduğumu daha bilmiyorum kendisine harf pasta yapmıştım herkes aşırı beğendi ama ben bir o kadar tiksinmiştim kendi yaptığım şeyden bir çatal almadım herkes kıyamet yakın herhalde tatlı yemiyorsun demişti🤣 şuan 12 haftalığım hala içim almaz
Keziii1 Sibelosman bence doğru ilk gebeliğimde sırf limon yedim kızım oldu 2 gebeliğim şuan hiç ekşi yiyemiyorum ğlum olacak allahın izniyle
bebekomm Sibelosman tatlı normalde çok severdim hamile kaldığım andan itibaren tatlıdan soğudum. Hep ekşi ve tuzlu şeyler canım istedi. Kızım olacak. Yani bende tuttu😍