Deletedmom154 Glsh14 bana 12 haftadan başladı. Ama içerik olarak d,c,b12,balık yağı,demir,çinko,folik asit olan bir vitamin verdi
Glsh14 Cansuada24 Bende 9+6 oldum happy momda bugun D vitamini takviyesi onemli bebek icin yazinca aklima takildi kontrolume 2 hafta var aabah doktoruma yazip sorayim.tesekkur ederim canim
Cansuada24 Glsh14 rica ederim tatlım bana demir ilacınıda önden başlattı depolarım dolsun diye demir ilacınıda 13 haftada basladım bunuda sor doktoruna cünkü bebek büyüdükçe demire cok ihtiyacı var
Glsh14 Cansuada24 gecen hafta kontrole gittigimde bana dedi ki folik asit bitince haber ver onu birakip baska ilaclara gecicez dedi.magnezyum hapida vercekti ama ben 5.haftadan beri kullaniyorum gece gunduz hic gecmeyen bacak agrilarim oldugu icin
Cansuada24 Glsh14 bende de ani kramplar oluyor bacaklarımda bana vitamin bonane yazdı icinde magnezyum calsium d vitamini hepsi var
Glsh14 Cansuada24 Benim ani kramp degilde hic gecmeyen bi agri vardi nerdeyse zonklama gibi.burda okudum kimisi huzursuz bacak sendromu diyor hatta
Melistosum HollyMolly damla kullaniyorum ama ampul hiç duymadim belkide vardır kullanan bana 9 damla yazmıştı