Aygokyuzu Cok acil bebegim 8 gunluk oldu hala gogus ucum aciyo acisindan agliyorum napmam lazim lutfen caresi olanlar yazsin
Beyza12344 Aygokyuzu canım benim hogus ucum da yarık yarık oldu emzirirken kanıyor silveretteyi denemedim ama silikon göğüs ucu işe yaramıyor
BBusraa Aygokyuzu benim açık yara haline gelmişti. Hiçbir şey maalesef fayda etmedi ama eczanelerde silikon göğüs ucu var onu denemeni tavsiye ederim o bende çok işe yaramıştı daha sonra toparladı zaten 😌
Acrbaby Aygokyuzu ayva çekirdeğini suya koyup jel olunca sürüyorsun canım , kendi sütünüde sürebilirsin , göğüs kalkanı kullanabilirsin .. ağrıyı kesmesi içinde sıcak havlu tarzı bişey koyabilirsin şişliğe iyi geliyor
Bskrt Rukenkumsal meme ucunuza kapatıyorsunuz sadece iyileştiriyor iki günde memnun olan çok arkadaşım var, bende kremlerle başka şeylerle uğraşmayıp direkt ondan alıcam Çünkü yara düşüncesi bile korkutuyor beni çok hassas bölge
Gozdealpu Benim de sütüm gelmiyor ama sütüm gelsin diye emziriyorum ve kuruyup acımaya başladı. Sütüm geldiğinde ağrır kanarsa imkanları zorlayıp gümüş kapağı alayım da işe yaramazsa üzülürüm