Ayaz2016alya2022 31 haftalıgım genıtal bölge temizliğinde zorlanıyorum bır bılgısı olan varmı sızler nasıl yapıyorsunuz
Sld-kocbay Ayaz2016alya2022 mecburi kuaföre gitmiştim kuzum egilemşyordum egilsem bile göremiyor insan
Asyaveannesi36 Ayaz2016alya2022 ben epilasyon yaptırmıştım evlenmeden önce iyiki diyorum yoksa kuaföre giderdim güvendiğim bir yere jilet hem kaşıntı yapar hemde 2 gün sonra tekrar çıkar 🙄
Happy_001 Ayaz2016alya2022 aynanın karşısına gecıp alta poset gazete seriyorım oyle alıyorum kuaföre gitmeye korkuyorum bn enfeksiyon falan olurum diye hem vurus war
Eymen72 Ayaz2016alya2022 Küçük bı aynam var onu yatagin kenarına birakiyorum bir ayağımı yatağın ustune koyup yapıyorum tuhaf ama anca öyle yaparım 😅
MMmerve_ Sld-kocbay ben cok utanıyorum ya:( benım alırken mıdem bulanıyo :( cok utanıyorum bıde hamılelılten dolayı kararma oldu orda
Eymen72 Halime0638 😅😅 ay ne ayıp 😅😅 düşününce çok komik ama anca öyle yapsam 39 haftalik oldum dün yaptım sadece bacakları mi gorebiliyorum 😅
Nurayselvii Önce boy aynasinin karşısına geçiyorum alabildiğim kadarı ile alıyorum sonrada assa küçük ayna koyarak alıyorum zorlanıyorum biraz ama yavaş yavaş bitiyorum 35 haftaliğim
Sld-kocbay MMmerve_ bende cok. Utanmıstım Asla yapamam demiştim ama artık zor duruöda kalmsıtım başka care yok malesef ama o kadar anlayışlılar ki allah razı olsun onlardan 🙏
Eymen72 Cimen1409 ben iki haftada bir yapiyorm yani çok uzatmadan alıyorum daha kolay oluyor çamsakizi ağdasi var o rahat oluyor yukardan aşağı sür Altan çek oldu bitti 😁
Gamzekvr 24.haftama kadar ağda ile temizlik sağladım, daha sonra serklaj dikiş falan atılmak zorund kaldı doktorum yasakladı. Tek izin verdiği şey jilet tüy dökücüye bile onay vermedi. 35. Haftamdayim jiletle idare ediyoruz bakalimm Ayaz2016alya2022
_Aysgll_ Ayaz2016alya2022 Kuaföre gidiyorum agdaya kendim alamıyorum malesef🙈 abide 37 haftalıkken gitmiştim sonra doğuma giderim diye ama kziim hala gelmeye niyetli değil. Bugün 40+1 olduk baktım geleceği yok ve tekrar gittim napiyim 😂 artık bununla da doğuma giderim heralde
FusunF Ayaz2016alya2022 28 haftalıgım göremiyorum 🤣kafama göre ezbere alıyorum valla sonra aynadan bakıyorum kalmış mı diye anca böyle yanı 🤣 jilet kullanıyorum mecbur ben ağda yaptıramam acısına dayanamıyorum şimdi kasarım kendimi hiç riskte atmak istemiyorum