Anneyim42 Sırt üstü yattım sola yattım çikolata yedim karnimi tık tık yaptım tepki yok gün içinde hissettim tabiki ama son 2 saattir sanki hissetmiyorum farklı bisey yapan var mı deneyim içim rahat etmiyor
Aliasaf5506 Anneyim42 benim oğlum fındığı çok seviyor bol bol fındık yiyorum hareket ediyor ama senin bebiş gün içinde hareket etmiş oda yorulmuştur biraz dinlenir annesi ama acısını da alır 🦵
Asyaveannesi36 Anneyim42 benimde öyle ya gün içinde hareket etti bir kaç saattir tık yok çikolata yedim sol yattım 31+2 yim bende
Anneyim42 SemaaR ya ben çok takılı kalmayım diyorum ama olmuyor ki 😢😔 heran hareket hissetme olayıyla geçiyor sanki artık zamanı gelse sağlıkla alsam çok kasıyorum cidden zor oldu baya bi bidaha olur mu olmaz mı o kadar çok zor buldum ki
UmutsuzPolyanna Anneyim42 sabaha kadar yine takip et canım gün içinde hareket etmiş endişelenme yeri daraldığı için belki de çok kıpraşamıyordur 🤩
Feyzanne Asyaveannesi36 ben de 32+1 deyim ne zaman böyle aklım takılsa başka şeylere dalıp unuttuğum an kendini hatırlatıyor yaramaz kızım 😁 siz de biraz kafanızı rahatlaton ben burdayım der nasılsa 😀