Stres hamilelik icin bi miktar engelleyici bir faktör. Ama duzenli adet goruyorsaniz, yumurtlamaniza engel olmuyor demektir. Gebeligi kafamdan atamiyorum o yüzden düşündükçe olmayacak düşüncesine bu kadar bel baglamayin. 6., 7. Ovulasyon denemesinde gebe kalan insanlar var bir suru, onlar sizce her an yumurtlama takip edip bu fikri kafalarindan atmis olabililer mi?
Keza ben de yumurtlama takibi yapmadım ama gun gun oldu mu olacak mi, bu belirti mi diye düşünüp daralip surekli notlar yazdigim bir ayda hamile kalmistim. Cok düşünmeyi tasvip etmesem de bu sebepten dolayi hamile kalamayacaginiza inanmayin. Pozitif ama kabullenici olduktan sonra zamani gelince olacak insallah.
Kafaya takmanin stresin esigi benim kafamda soyle asilmis oluyor. Her an her saniye post acmak, her seyi didik didik ese dosta forumlara sormak, surekli diken uzerinde olup kendine huzursuzluk vermek, doktora guvenmeyip surekli kendine farkli farkli teshisler hastaliklar yaratip kendini hirpalamak başka; acaba bu ay oldu mu umarim olmustur, diyerek aklinda bu düşünceler gecse de sükunetle beklemek cok baska.