_meltem2 ikramomm canım resmen şuan hamilelik belirtileri yaşıyorum korunmadım tahminim 5-6 gün önce olmuş olabilir diye düşünüyorum belirti hemen gösterir mi ?
Sld-kocbay ikramomm çok şükür maşllaj 🙏 burda görünce merak ettim aklıma gelmiştin hep dua ettim 🙏 işllah bu yorum yaptıgımjz arkadasımız da nasip olur 🙏🙏🙏🤲🏻🤲🏻
ikramomm Sld-kocbay Nası güzel konuşuyorsun 🌸herkes keşke böyle olsa iyi yürekli güzel kalpli.. allah razı olsun kuzum dualar için 🤲🏻🤍 bende sana dua edeyim ve ben gibi anne olmak isteyen tüm anne adayları için edeyim amin inşallah nasip olur 🥰🌸
ikramomm _meltem2 ben ilkinde de bunda da belirtileri öneme almadım ama bende pek belirti olmamıştı daha yeni yeni oluyor ama en erken göğüs hassasiyeti ve şişmesi diyebilirim 🌸
_meltem2 ikramomm bende de var göğüs hassasiyeti baş dönmesi halsizlik kramplar adet sancısı gibi hemen adet olmam diye düşünüyorum anlamadım 😟
ikramomm _meltem2 bende de ara sıra adet sancısı oluyor kasık ağrısı başta baya vardı azaldı şimdi test yap ben merak ettim valla 😂🌸