Oglusununannesii65 Kızlar merhaba yarın doktor kontrolüm var şu an hamile değilm ama kanama yaşadığım için tekrardan doktora gideceğim yarın bu ay da korunmadık sizce bebek var ise ultrasonda belli olur mu ? Adetime 10 gün var . Korkuyorum bir yandan da bebek varsa bilmediğim için de alttan muayene zarar verir diye 🥺 sizce yarın gitsem var ise gözükür mü bebek adetime 10 gün kaldı dediğim gibi 🙏🏻 Bebek dediğim de kese falan yaniii.
Aag06 Oglusununannesii65 yok artik nasil gozuksun hem daha olusmamis bile olabilir belki daha sperm yolculuk yapiyordur hatta belki sen daha yeni yumurtluyosundur ohooo bu kadar sabirsiz olma haklisin istiyorsun ama boylr stres iyi degil
Sulee55 Oglusununannesii65 ultrasonda gözükmez canım zaten doktor bakmaz bile adetine 10 gün varsa tahlil ister
Merveonay Oglusununannesii65 yumurtlama haftan harici gebe kalma ihtimalin çok ama çok düşük o yüzden zaten hemen hemen adetin il gününden sayınca ortalama 12-17 si yumurtlama dönemin o dönemde kalmışsındır kalmışsan ki adetime 10 gün var diyorsun imkansız görünüyor ki zaten varsada 1-2 günlük birşeydir oda döllenme bile belki henüz olmamıştır erken yani zaten ilk kanda çıkıyor kesenin bebeğin görünmesi en erken 6-7 haftalık olması lazım geç döllenme yoksa oda
UmutsuzPolyanna Gözüküyor mu bilmem ama sanmıyorum gözükeceğini benim 7. 8. Haftaya kadar alttan bakıldı göbekten gözükmedi 😅
Zeyno2016 UmutsuzPolyanna aynene bendede üstden görünmedi diye adetimde gecikmjşdi altdan müayinede hamile olduğum anlaşıldı😁
Sumeyyetrn Oglusununannesii65 sanmıyorum canım o cihaz bebeğe veya onun oluştuğu yere ulaşacak zarar verecek bişey değil bence ben 10 haftalık olana kadar öyle oldum ilk muayenelerimi
Oglusununannesii65 Aag06 yeni yumurtlamıyorum yumurtlama günümü geçtim zaten onu takip ettim ve o günleri değerlendirdim bir kere evlat acısı yaşadığım için yeniden bir sıkıntı yasamak istemiyorum sadece sabırsızlıkla alakası yok beni sadece evlat acısı yaşayanlar anlayabilir. Bu bi heves istek sabırsızlık değil yeniden bir acı yaşamama çabası sadece..
Morika Görünmez, henüz döllenme bile gerçekleşmemiş olabilir veya yeni gerçekleşiyordur, önce kanda veya idrarda çıkıyor kese daha ileri haftalarda görünüyor, kanamanız mı var?
Oglusununannesii65 Morika evet eşimle iki seferdir birliktelikte kanama yaşadım neden bilmiyorum yarın bi gideceğim çok da korkuyorum
Oglusununannesii65 Sulee55 ama rahimde bi enfeksiyon yara vs var ise onu anlaması için bakması gerekmez mi ?
Sulee55 Oglusununannesii65 enfeksiyon yara vs varsa bile zaten vajinal ultrason yapmiyo doktor rahim ağzına bakiyo aletle sadece hem merak etme zaten ultrason bebeğe zarar veren bı şey değil bazen kese çok küçük olduğunda karından görünmediğinde vajinal bakıyorlar yani zarar verse bakmazlar sonuçta
Oglusununannesii65 Sulee55 alttan muayene olmuyor mu yani yaraya bakmak için başka türlü mü yapılıyor ona hiç denk gelmedim veya su an kafam çok dolu dediğinizi yanlış da anlamış olabilirim kusuruma bakmayın lütfen peki kan falan versem onda belli olur mu yarın
Feyzaveannesi Oglusununannesii65 Canım bebek görünümez ama rahim kalınlığı görünebilir. Belirli kalınlığa gelince kendini bebeğe hazırlıyormuş
Oglusununannesii65 Feyzaveannesi anladım canım çok teşekkür ederim peki kanda çıkar mı yarın ? Adete 10 gün varken
Sulee55 Oglusununannesii65 yani şöyle soyliyeyim her alttan muayene de vajinaya bı alet sokmuyo doktor ultrasonla bakmiyo yani o rahim içini görmek için bakılan bı şey normal muayenelerde başka bı aletle rahim ağzına bakiyo sadece görünürde bı şey var mı diye neyseee ben kafani bu şekilde karıştırmayayim en iyisi sen hiç stres yapma bence rahat ol daha adetine çok var sabırlı ol birazcık bekle
Sulee55 Oglusununannesii65 bı kayıp yaşadığın için bu kadar tedirginim sanırım ama kafana bu kadar takipta kötüyü düşünme ben de planlı gebelik yaptığım için adetime 2 gün kala kan verdim çok düşük bı değer çıkmıştı henüz erken yani
Feyzaveannesi Oglusununannesii65 Yani varsa bile değer çok düşük çıkar. 2 günde bir giidp tekrar test vereceksin ve bu çok uzun sürecek. Yıpranacaksın yükseldimi yükselmedimi diye. Bence sen bi 10 gün bekle adet olman gereken gün git test yap. Allah sağlıkla sıhhatle doldursun kucağını inşallah ❤️