Leylamehmetnur 9.ayima giricem inşallah İzmir de devlet hastanesine gidiyorum cilt bakımı yapabilirmiyim bu ayimda bilginiz varmi gittiğim hastaneye sorsam pek yardımcı olmazlar ozellere giden bilgi verebilirmi
emrbalayse Leylamehmetnur içeriğine göre değişiyor diye biliyorum. Ben de 8. ayımdan sonra güvendiğim ürünlerle yüzümü yıkadım. Bakım dediğiniz ne bilemiyorum
Asyaveannesi36 emrbalayse bende düzenli gidiyordum ama sırt üstü yatmak sıkıntı olduğu İçin gidemiyorum 3 aydır doğumdan sonra artık evde kendim bakım yapıyorum
emrbalayse Leylamehmetnur cnm bence biraz bekle onun için. Oturmak sıkıntı değil de. Bakım olarak ancak temel bakım ürünlerini kullanmalıyız diye biliyorum
Leylamehmetnur ara sıra kendim yapıyorum doğuma az kalmışken gitmek istedim oturarak yaptirabilirim ama sakıncalı mi cilt bakımı onu bilmiyorum
burcin19 Leylamehmetnur İkinci gebeliğim her ay yada iki ayda bir güvendiğim yerde cilt bakımı yaptırıyorum ben her hangi bir sorun olmadı dr bir sakınca görmedi şuan 34 haftalığız Cumartesi günü bakım yaptırdım mesela.