Minmin Kızlar 9 haftalık hamileyim bugün devamlı istifra ettim akşam da grip oldum öksürük burun tıkanıklığı var bitki çayı da içemiyorum prilam kullanıyorum ne yesem çıkartıyorum bugün acile gidip serum taktırmalı mıyım napmalıyım bilemiyorum ya
nvn-mutlu Minmin geçmiş olsun canım Geçen haftalarda bende grip olmuştum acile gittiğimde sadece parol takmışlardı doktoruma sordum günde iki bardak limonlu ıhlamur tükete bilirsin demişti bide ben ballı karabiber yapmıştım o boğazlarıma çok iyi gelmişti Ama yinede doktoruna danış canım haftan erken Allah korusun yanlış birşey söylemek istemem ❤️
Limoni Minmin bende nezle oldum burnum akıyor boğazlarım şiş parol içiyorum yatmadan sonra terlemeye çalışıyorum terleyince hemen üstünü değiştiriyorum böyle böyle iyi olmaya başladım terle bence nane limon içtim 1 bardak o kadar
Minmin nvn-mutlu bir saat önce ılık su limon suyu bal karabiber karıştırıp içtim ama onu da çıkarttım şuan yorganın altına girdim biraz terleyeyim diyorum 🥺
nvn-mutlu Minmin mideni iyi hissettiğin zaman sadece iki kaşık balın içine 1 kaşık karabiberi karıştırıp ye canım boğazlarına iyi gelicek Bende senin gibi kendimi terletmek istedim ama afaganlar basıyor hemen
Tgclvnt Merhaba canım. Aç karnına Pancar pekmezi iç ve sabah akşam tuzlu su yap gargara şeklinde bana bunlar çok iyi geldi canım. Geçmiş olsun. 🙏🏻😘