Merveemervee Selam anneler Bugün 15. Haftamda oğlum olcağını öğrendim.. Bir kaç yanılgıdan bahsetmek isterim. Hamileliğimin başından beri ekşi ve acı yiyorum (tatlı asla) Yüzüm inanılmaz sivilcelendi (güzelleşmedim) Ve karnım sivri değil yana doğru büyüyor tüm bunlara rağmen erkek 😂😂 Merak edenlere tecrübemi anlatmak istedim.. Etrafımda ne kadar güzelleşesen anne varsa kız çocuğu bekliyor bilginize 🤗🤗
Ozgur Merveemervee ben kızımda rahatım bilmedim bile guzelestim ikincisi 1 aylik en başladı miydem bulanmalarim karnım sivri kızımda geniştir kızımda eski manyagiydim ikincisi tatlı ama cinsiyet belirsiz😃
EzgiGizemzerOuz Merveemervee ya bizede nasip olsun artık öğrenmek 17. Haftaya girdik Çarşamba tekrar gidicez inatla kordonu bacak arasına alıp sıkı sıkı kapatıyor 🤷🏻♀️😂 çikolata yedim öksürüp durdum karnımı salladık ama yok göstermiyor 🤔
ozgeya Merveemervee valla benim yüzümde bir tane sivilce çıkmadı,tam tersine gerildi ve parladı ama oğlum olacak.
Mmerveee Merveemervee canım aynı şeyleri yaşıyoruz anlattıklarının aynısı bende de var ve bende 14.haftamda %80 erkek olduğunu öğrendik 😍
tgcaty Ozgur bnde sizin gbydim kızım da hamilemiyim blmezdim tekrr hamile kaldım bulantı baş agrısı öldürdü karnım ilkine göre daha sivri ama buda kız :)
Bebegmibkliyrm Merveemervee ayy tipki beni anlatmissin postunda. Aynen bende daha demin bi tabak tursuyu yedim bitirdim, bende 15 nci haftada ogrendim erkekmis. Rabbim saglikla dunyaya gelmeyi nasip etsin🙏🏻
Merveemervee Bebegmibkliyrm 😂😂 tebrik ederim sağlıkla gelsin.. Bende öyleyimmm bardaklarca turşu suyu içebilirim 😂
Bskrt Of o kdar çok turşu denmiş ki, sarımsaktan turşudan nefret ederm resmen ağzım sulandı🤦♀️ Turşu almaya yolladm eşimi Okuma şu yazıları diyor bana 🤣🤣🤣
Gucu 15+0 ama henüz cinsiyet belli değil. Ama Rüyamda kız çocuğu doğurduğumu gördüm bir kaç gün önce, sizce anlamı nedir?
Bskrt Gucu ben daha hamile kalmadan birinin kız bebek emanet ettiğini gördm 1 hafta sonra da rüyamda test yapıyordum pozitif ve kız çıkıyordu ☺️☺️ Hayalim hep kız ama nedense içime erkek doğuyor🤷♀️ Pazartesi belli olacak inşallah
SenarSaklDemirkap Bskrt öğrendiğinizde yazarmısınız burdan Rabbim sağlıcakla kucağınıza nasip etsin inşAllah