Ozgeanne Merhaba Allah nasip ederse haziranda doğum olacak ve ilk 3-4 ay sıcaklarda gelecek ilk etapta giydirmek için nasıl şeyler alabilirim . Tecrubelerinizi duyumlarinizi bekliyorum 😇
Glsmumul Ozgeanne bende aynı şekilde canım. Nasıl alsam ilk 3 ayliklarini bilemedim uzun ve kısa kollu olmak üzere karışık alicaz sanirim. Yeni dogduklarinda üşürler galiba
Ozgeanne Glsmumul yani benim bildiğim yenidogan lari kendimizden bir tık fazla giydirmek ama yaz olunca sanırım hastane çıkişi sonrası eve gelince 1 aydan sonra zibin üstüne ince Penye yelek ideal olur klimalı ortamda
Ozgeanne Glsmumul kesinlikle çünkü Mayıs sonu haziran başı da yağmurlu olabiliyor mesela bu sene öyleydi
MeryB Çoğunlukla çıtçıtlı zıbına ihtiyacımız olucak. Ve ince penye takımlar. Cinsiyet belli olsun başlayalım artık alışverişe 😍 16.haftadan selamlar 👼🏻
Ozgeanne MeryB aynen 16. Haftamiz hoş gelsin 😇 cinsiyet için kesin sonuç artık haftaya 17+3 iken öğreneceğim inşallah 😊 zibinlar zibinlar 💗💙
Glsmumul Ozgeanne evet öyleydi Mayıs sonu dügünumden dolayı hiç unutmam 😑 bende bu haftasonu kontrolden çıkar cikmaz alisverisini yapicam 😍