zaydn Midyatta özel hastane olmadığı icin mecbur devlette yapacam çok korkuyorum ama devlet hastaneler hakkında pek iyi şeyler söylenmiyor 🤦🏻♀️
Angelim Devlet hastanesi diyince herkez korkuyor üç çocuğumuda orda yaptım şimdi 4 geliyor oda devletde
zaydn Angelim ne bilim ilgilenmiyorlar tahammülleri yok bağırıyorlar diyorlar korktum doğrusu baktılar bebek gelmiyor uğraşmıyorlar ya kesi atıyorlar ya suni veriyorlar dediler 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Angelim zaydn canım onların istediğini yapınca sendn iyisi yok bana bağıran hiç olmadı onları yormuyirum ikiletmiyorum belki ondan çokta muattap olmuyorum
zaydn Angelim ben o durumda zaten niye ters gideyim ki öyle bir şey olmaz da ne bilim korkutuyorlar insanı
zaydn Angelim Midyattayim ama burdaki hastane icin söylemiyorlar bunu genel olarak devlet hastanesi icin konuşuyorlar bunu yoksa görümcem devlette yaptı çok iyi dedi ama yine de insanın içinde şüphe oluyor ilk olunca ne olacağından da haberin yok
semaqokcedonmez Hastanenizin gebe okulu varsa oraya kayıt olup hastane hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz bende devlette doğum yapacağım inşallah 2-3 hafta içersinde şimdilik çok memnunum inşallah doğumda da memnun kalırım
Aybarsinannesi-1 semaqokcedonmez merhaba doktorunuz kim Gökhan gülyaşara gittim çok ilgiliydi sağolsun