Firstlady Kizlar 38 haftamiz oldu☺️ Cok heyecanliyim valla sizde durumlar nasil? Halsizlik var bende, bebek cok hareketli. Yuruyunce vaginamda agri oluyor. Az kaldi hiss ediyorum👻
iremcenk Firstlady bende 37+3 deyim heyecanlıyım ama sancım vs yok 😅 geceleri mide yanmam var sadece o sıkıntı bekliyorum bende 😁
pinartonguc Firstlady Bende bugun aksam esimle yuruyus yaptim. rahim ustunde agrim oldu ilk defa otururkende rahim agrisi sizisi oldu ilk gebeligim korktum acikcasi ilk defa birlikte yuruyuse cikmistik oysaki
Didemmmmm Firstlady bende 38+3 olacağım 00:00 da 🤩 iki gündür yalancı sancılarım oluyor. Yürürken kasıklarıma aşırı baskı yapıyor🥴 gündüzleri çok halsiz hissediyorum kendimi gece de uyuyamıyorum 🥴🥴 çatı muayenesinde açılma yoktu bakalım ne zaman gelecekler 🙏🏻 Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
2kiz1erkekannesi 38+3 olduk. Vakit geçmiyor gibi. Her gün artik dogsun hayırlısıyla diyorum iyice zor olmaya başladı. Rabbim sag salim hayirlisiyla kurtarsin kavustursun hepimizi insallah 🥰
iremcenk Firstlady valla ben bugün 2 km yürüdüm doktor da geçen hafta bu hafta doğmaz dedi cuma gidicem kontrole yine galiba 40. Haftaları bekleyeceğim😅 Ama geç olsunda güç olmasın hayırlısıyla sağlıkla alalım kucağımıza inşallah💕
Firstlady iremcenk InsAllah canim 🙏🏻❤️ Ben o kadar beklemek istemiyorum artik. Bir an once bitsin istiyorumm🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Firstlady Didemmmmm ay ayni bennnn. Gunduz hic halim olmuyor aksamlar desen uyku yok🤷🏻♀️ Amin canim InsAllah sag salim alalim yavrularimizi kucagimiza❤️❤️❤️❤️
Mervenurns Bizde bugün 38+3 olduk. Az önce yatarken sol kasıgımın oraya hafif bir ağrı girdi 5 dkka sonra geçti su an takip ediyorum sancı mı diye 😂