Rumeysa3652 Cgdmaydn Kaç haftalıksınız acaba benim arkadaşım da o doktora gidiyodu 36 haftada hiç birşeye bakmadan 38 de sezaryana alıcaz demiş sizede aynısını dedimi merak ettim bide kilo konusunda çok takıntılı bi doktordu bildiğim kadarıyla
Cgdmaydn Rumeysa3652 ben 23 haftalığım ama gayet memnunum olması gereken şeyleri söylüyor boşuna masraf yaptırmıyor ne zaman yazsam bir şey danışmak için hemen cevap veriyor kilo konusunda hepsi takıntılı diye biliyorum senin sağlığın için söylüyorlar sonuçta
Melek34578890 Rumeysa3652 cok teşekkür ederim orayada bakayım doğum ücretleri ne kadar acaba muayane vs
Sdashn Melek34578890 benim de bir çok tanıdığım doğum yaptı ve Ali bey ile gittiler memnun kaldıkları içim bende öyle yaptım o hastane ve doktora gidiyorum
Eslemim34 Melek34578890 Normal de esencan özel hastanesine gidiyorm sevinç hanım doktorum iyi 2 Aralık’ta Beylikdüzü devlet hastanesine randevu aldım kan vermem gerekiyordu özel de pahalıydı sonucu alıp bidaha esencan hastahanesine gidicm
Melek34578890 Eslemim34 bende esencana gidiyorum suan yakın olduğu için sevinç hanıma değil ama cok içime sinmedi doktorum o yüzden arastırıyorum suan evet özellerde tahlil cok pahalı
Melek34578890 Rumeysa3652 uygunmus esencana gidiyorum simdilik muaynesi o sekilde doğumu bilmiyorum ama
Sdashn Zeynepty evet o doktor da çok iyi hatta çok öneriyorlar ama randevu düşürmek çok zor diyorlar ☺️ Doktor çok önemli
cigdem1108 Melek34578890 Ben memnun kaldım. Hastane temiz, doktorum iyi . Ultrasonda baya detaylı inceliyor ve anlatıyor. Başka hastahaneye gidiyordum, Reyap a yeni geçtim çok memnun kaldım.