sibellalala Selamlar, uzun süredir gebelik istiyoruz, dün erken gebelik testi yaptım negatif idi. biraz şevkim kırıldı? ama bu ay garip durumlar yaşadım yine de umutlu olmalı mıyım? siz nasış belirtiler yaşadınız ve ne zaman öğrendiniz
Semiha_ sibellalala sadece uyku halim vardı adetime 5 gün kala erken gebelik testi ile öğrendim silik çizgiydi ertesi gün normal gebelik testi yaptım ondada çıktı silik çizgi ile aynı gün kan verdim 108 değer ile öğrendim
alparslanannesii1661 sibellalala adetime 12 gjn vardi bir ruyadan inanilmaz etkilendim ve planlı degildi yaptim negatif adet olacağım gun yaptim pozitif sıfır belirti vardi
UmutsuzPolyanna sibellalala ilkinde sadece bulantıdan şüphelendim adetim düzensizdi günümün geçtiğini bilemedim ikinci de anlamsız bi gögüs hassasiyeti yaşadım sütyen bile takamıyordum yine bulantım oldu günüm geçti test yaptım çıkmadı geç döllenme olduğundan mıdır nedir sonraki testlerde çıktı
Merveonay sibellalala ben bir belirti yaşamadım direk adetim gecikti 3. Günü test yaptım çift çizgi çıktı ama adetimden 1 hafta önce dişime kanal tedavisi yapılacaktı hamilelik riskim var diye test yaptırmamı istedi dişçi yaptırdım kan testi negatif çıktı ama çok yeni olduğu içinmiş meğersem hamileymiştim yani geç döllenme olabilir belle biraz daha canım
sibellalala Semiha_ bende de kalçaya vuran bel ağrısı var, daha önce bu ladar yoğun yaşamamamıştım. Şuan hamile olsam üç haftalık 4 gün olmam gerekiyor gibi
sibellalala alparslanannesii1661 Allah Allah, çok garip ve çok güzelmiş, ben de ara ara güzel rüyalar görmüştüm ilk çocuk yapmaya niyetlendiğimizde ama henüz bekliyoruz.
alparslanannesii1661 sibellalala ben bilmiyordum beklemiyordum da ama ruyada dogum yapiyordum oglum oluyordu simdi de cinsiyeti erkek cok etkilenmistim ama o ruyadan
Sukila Merveonay adetime 11 gün var yumurtlama döneminde biz de denemiştik sonuç bekliyoruz ve benimde dişime dolgu yaptırmam gerekiyor. Eğer gebelik oluşmuşsa sorun olur mu sizce 😊
Jan91 sibellalala erken gebelik testi bozuk cikmisti bendede negatif, acele etmeden sonra normal gebelik testi almak lazim
Aag06 sibellalala hicbir belirti yasamadim zaten ben anlamadim hamile oldugumu regl tarihi falan takibi yapmam asla ben salarim yani yine normal.birgun esim gozlerin cok parliyor ic siyah gozbebegi asiri parlak test yap bi dedi ahahahha tabi korunuyoruz dusunmuyoruz bi test yaptim silik cikti,kan verdim 67 😂 o sekilde ogrendim 9ay boyunca hic belirtim olmadi rahattim ama yani goz parlakligindan herif bildi cinsiyeti i tipinide ruyasinda gorup anlattiydi ilk haftalarda aynisini tutturdu😂
Deletedmom154 sibellalala ben kasıkağrımdan hastaneye gittiğimde yapilan tahliller sonucu öğrenmiştik eşimle😱
sibellalala Deletedmom154 şiddetli mi oluyor, peki normalde adet günlerinizi ağrılı mı geciriyoesunuz
heleninannesi06 sibellalala benim ani baş donmelerim olmuştu ayağa kalktigim zaman gözümün onu karariyordu
Hhilall37 sibellalala kasık ağrısı, sık idrara çıkma, gece terlemesi, vücut ısısında artış, göğüslerde hassasiyet ilk belirtilerindendi
Hhilall37 sibellalala öğrenmeden 1 hafta önce gibi başladı sonrasında zaten mide bulantısı kusma derken belirti hep vardı